12W/m RGBIC LED strip set
5m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V

21166-0

New product

12W/m RGBIC LED strip set - 5m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V Expandera

Upplev en värld av färger och stämning med vårt 12W/m RGBIC LED strip set - 5m, IP68, 60 LED per meter, 24V. Detta högpresterande LED strip set är designat för att förvandla dina rum med levande ljus och oändliga färgmöjligheter.

  • RGBIC-teknologi: Med avancerad RGBIC-teknologi kan du njuta av mer dynamiska och jämna färgövergångar, vilket skapar en storslagen visuell upplevelse.
  • IP68-skydd: Idealisk för utomhusbruk, eftersom den är helt vattentät och dammtät, vilket ger dig den ultimata flexibiliteten för alla dina projekt.
  • Lång kabelanslutning: Med en 2 meter anslutningskabel har du tillräcklig räckvidd för att placera LED-strippen exakt där du vill.
  • Drift vid 24V: Ökar säkerheten och effektiviteten, vilket gör installationen enkel och energibesparande.


Kan klippas var 10:e cm.

4-pin RGBIC

RGBIC-strip där det är möjligt att ställa in strippen för att lysa i olika färger samtidigt.

Styrs via fjärrkontroll eller app till din smartphone, där du kan välja mellan många olika ljusspel.

    Mer detaljer

    Visa tillbehör (2)

    kr 720,00

    inkl. moms.

    I lager.


    Produktbeskrivning

    Denna LED strip set är idealisk för att skapa en färgstark och stämningsfull belysning i olika miljöer. Med en effekt på 12W per meter ger den tillräckligt med ljus för att lysa upp rummet på ett effektivt sätt. LED-remsan är utformad för att anslutas till en 24V strömkälla för optimal prestanda.

    Specifikationer:

    • Bredd: 11 mm
    • Tjocklek: 3 mm
    • LED-typ: RGBIC med 60 LED per meter
    • Spridningsvinkel: 120 grader för jämn ljusfördelning
    • Skyddsnivå: IP68, vattentät och nedsänkbar upp till 1 meters djup

    Denna LED-remsa är perfekt för utomhusbruk eller i fuktiga utrymmen där vattentålighet är viktigt. Den breda spridningsvinkeln på 120 grader säkerställer att ljuset distribueras jämnt och effektivt över ytan den belyser.

    Med en total längd på 5 meter kan denna LED-remsa enkelt skäras och anpassas efter behov för att passa olika installationsutrymmen. Den låga profilen på endast 3 mm gör den lätt att montera på olika ytor.

    Observera: Vid installation av denna LED-remsa rekommenderas det att följa tillverkarens anvisningar för att säkerställa korrekt och säker användning.

    Denna 12W/m RGBIC LED strip set är ett mångsidigt belysningsalternativ som kan användas för att skapa en unik atmosfär i hemmet, trädgården, på festen eller i kommersiella miljöer. Med dess höga ljusstyrka och vattentåliga egenskaper är den ett pålitligt val för både inomhus- och utomhusbelysning.


    Kom ihåg att köpa:
    - RGBIC-kontroller med fjärrkontroll - Bluetooth, RF trådlös, slim fjärrkontroll, för IP65 och IP68 RGBIC
    - V-Tac 78W strömförsörjning till LED strips - 24V DC, 3.25A, IP44 våtrum

    Ljus
    KulörRGBIC
    Spridning120 grader
    Förväntat livstid L8020.000 timer
    Dimensioner
    SockelLED Strip
    Höjd3 mm.
    Bredd11 mm.
    Effekt och spänning
    Effekt12W
    Spänning24V
    Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy