12W/m RGBIC LED strip set
10m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V

21167-0

New product

12W/m RGBIC LED strip set - 10m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V Expandera

Upplev en värld av färger och stämning med vårt 12W/m RGBIC LED strip set - 10m, IP68, 60 LED per meter, 24V. Detta högpresterande LED strip set är designat för att förvandla dina rum med levande ljus och oändliga färgmöjligheter.

15 cm anslutningskabel.

  • RGBIC-teknologi: Med avancerad RGBIC-teknologi kan du njuta av mer dynamiska och jämna färgövergångar, vilket skapar en storslagen visuell upplevelse.
  • IP68-skydd: Perfekt för utomhusbruk, eftersom den är helt vattentät och dammtät, vilket ger dig den ultimata flexibiliteten för alla dina projekt.
  • Drift vid 24V: Ökar säkerheten och effektiviteten, vilket gör installationen enkel och energibesparande.



Kan klippas för varje 10 cm.

4-pin RGBIC

RGBIC-strip där det är möjligt att ställa in strippen att lysa i olika färger samtidigt.

Styrs via fjärrkontroll eller app till din smartphone, där du kan välja mellan många olika ljusspel.

Mer detaljer

Visa tillbehör (2)

kr 1.367,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna LED-stripset är perfekt för att skapa stämning och atmosfär i ditt hem eller trädgård. Den har en effekt på 12W per meter och är utformad för att anslutas till en 24V strömkälla för en pålitlig prestanda.

LED-stripen har en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset och ger en enhetlig belysning över hela ytan. Med en imponerande ljusstyrka på 60 LED per meter skapar den en livlig och färgstark atmosfär.

Med dimensionerna 11 x 3 mm är denna LED-strip lätt att installera på olika ytor och kan skäras till önskad längd för att passa dina behov. Den är IP68-klassad vilket innebär att den är vattentät och kan nedsänkas upp till 1 meter djup, perfekt för utomhusbruk eller i fuktiga miljöer.

Skapa vackra ljuseffekter och förvandla ditt utrymme med denna RGBIC LED-stripset på 10 meter. Med möjligheten att anpassa färger och ljuseffekter kommer ditt hem att lysa upp på ett unikt och dramatiskt sätt.

Ta din belysning till nästa nivå med denna högkvalitativa LED-strip som kombinerar energieffektivitet med imponerande prestanda och hållbarhet. Ge ditt hem eller trädgård en touch av elegans och stil med denna mångsidiga ljuskälla.


Kom ihåg att köpa:
- RGBIC-kontroller med fjärrkontroll - Bluetooth, RF trådlös, slim fjärrkontroll, för IP65 och IP68 RGBIC
- 156W strömförsörjning till LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 våtrum

Ljus
KulörRGBIC
Spridning120 grader
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
SockelLED Strip
Höjd3 mm.
Bredd11 mm.
Effekt och spänning
Effekt12W
Spänning24V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy