12W/m RGBIC LED strip set
20m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V

21168-0

New product

12W/m RGBIC LED strip set - 20m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V Expandera

Upplev en värld av färger och stämning med vårt 12W/m RGBIC LED strip set - 20m, IP68, 60 LED per meter, 24V. Detta högpresterande LED strip set är designat för att förvandla dina rum med levande ljus och oändliga färgmöjligheter.

15 cm anslutningskabel i varje ände. Båda ändarna av strippen måste anslutas till 24V strömförsörjning.

  • RGBIC-teknologi: Med avancerad RGBIC-teknologi kan du njuta av mer dynamiska och jämna färgövergångar, vilket skapar en storslagen visuell upplevelse.
  • IP68-skydd: Idealisk för utomhusbruk, eftersom den är helt vattentät och dammtät, vilket ger dig den ultimata flexibiliteten för alla dina projekt.
  • Drift vid 24V: Ökar säkerheten och effektiviteten, vilket gör installationen enkel och energibesparande.


Kan klippas var 10:e cm.

4-pin RGBIC

RGBIC strip där det är möjligt att ställa in strippen att lysa i olika färger samtidigt.

Styrs via fjärrkontroll eller app till din smartphone, där du kan välja mellan många olika ljusspel.

Mer detaljer

Visa tillbehör (2)

kr 2.551,00

inkl. moms.

I lager.


12W/m RGBIC LED Strip Set, 20m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V

Data om produkten: 12W/meter LED Strip. Ska anslutas till 24V. Har en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset. Dimensioner: 11 x 3 mm. IP68 - Vattentät och kan vara nedsänkt upp till 1 meters djup.

Denna RGBIC LED-stripset är perfekt för att skapa atmosfärisk belysning både inomhus och utomhus. Med en total längd på 20 meter och 60 LED per meter erbjuder den en imponerande ljusstyrka och färgvariation.

Användningsområden: LED-remsan är idealisk för dekoration av trädgårdar, terrasser, poolområden och andra utomhusmiljöer. Den kan också användas för intern belysning av hem, butiker, restauranger och offentliga platser.

Installation: LED-remsan är enkel att installera och kan klippas i önskad längd för att passa olika ytor. Den ansluts till en 24V strömkälla och kan styras med en RGBIC-kontrollpanel för att skapa olika färgscenarier och effekter.

Vattentät design: Med en IP68-klassificering är denna LED-remsa skyddad mot vattenintrång och kan användas utomhus i alla väderförhållanden. Den är även lämplig för användning i pooler och dammar med sin förmåga att vara nedsänkt upp till 1 meters djup.

Skapa en levande och färgglad atmosfär med denna högkvalitativa RGBIC LED-stripset. Perfekt för både privat och kommersiellt bruk, denna produkt ger enkelhet och flexibilitet i belysningen av olika miljöer.


Kom ihåg att köpa:
- RGBIC-kontroller med fjärrkontroll - Bluetooth, RF trådlös, slim fjärrkontroll, för IP65 och IP68 RGBIC
- V-Tac 400W strömförsörjning - 24V DC, 16,6A, IP45 regntät

Ljus
KulörRGBIC
Spridning120 grader
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
SockelLED Strip
Höjd3 mm.
Bredd11 mm.
Effekt och spänning
Effekt12W
Spänning24V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy