Självlysande arbetsljus 25m 230V LED-remsa
IP67, 180 LED/m, 11W/m, 1000 lm/m, 4000K

LEDlife LEDlife

New product

Självlysande arbetsljus 25m 230V LED-remsa - IP67, 180 LED/m, 11W/m, 1000 lm/m, 4000K Expandera

Få både kraftigt arbetsljus och nödbelysning i en produkt! Denna 25 meter långa LED-strip levererar ett starkt ljus när den är tänd och lyser självlysande grönt när den är släckt – perfekt för byggarbetsplatser, garage och utomhusområden.

LED-stripen är inkapslad i fluorescerande gummi, som laddas under användning. Vid strömavbrott eller när stripen släcks, avger det fluorescerande gummit ett starkt grönt ljus i upp till 2 timmar, så du fortfarande kan orientera dig.

Den är lätt att montera på väggar och tak med strips, och den kompakta LED-stripen gör det möjligt att ersätta flera arbetslampor, vilket sparar dig både plats och pengar.

Levereras med monterad EU-kontakt – klar att använda när kontakten är tätad med silikon.

Nödbelysningens intensitet avtar gradvis:

  • 0-20 min: 100% ljusstyrka
  • 20-40 min: 70% ljusstyrka
  • 40-60 min: 40% ljusstyrka
  • 60-80 min: 10% ljusstyrka
  • 80-120 min: 5% ljusstyrka

OBS: Får inte anslutas till ström innan stripen är helt utrullad.

Mer detaljer

  • Neutral

kr 1.847,00

inkl. moms.

I lager.


Självlysande arbetsljus med LED-remsa

Detta arbetsljus erbjuder en kraftfull ljusstyrka på 25000 lumen, perfekt för att effektivt belysa olika arbetsmiljöer. Med en bred spridningsvinkel på 120 grader säkerställs en jämn ljusfördelning, vilket minimerar skuggor och bländning.

Högkvalitativ ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85, levererar denna LED-remsa en hög ljuskvalitet som verkligen visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta gör den lämplig för uppgifter som kräver noggrann färgbedömning och precision.

Effektiv och hållbar

  • Effekt: 275W
  • Anslutning: 230V
  • LED-täthet: 180 LED/m
  • Effektförbrukning: 11W/m
  • Ljusstyrka per meter: 1000 lm/m

Kombinationen av hög ljusstyrka och låg energiförbrukning gör denna LED-remsa till ett effektivt val för både professionella och privata projekt.

Vattentät konstruktion

Klassificerad med IP67, är denna LED-remsa vattentät och lämplig för användning i utomhusmiljöer och andra utmanande förhållanden, men den tål inte att vara under vatten under längre perioder. Dess dimensioner på 17 x 7 mm gör den enkel att installera i trånga utrymmen.

Neutralvit ljusfärg

LED-remsan ger ett neutralvitt ljus på 4000K, vilket skapar en behaglig och funktionell arbetsmiljö. Ljuset har inga blå eller gula nyanser, vilket försäkrar att produkter som lyses upp framstår naturligt och korrekt.

Denna självlysande arbetsljusremsa erbjuder inte bara överlägsen ljuskvalitet och effektivitet, men är också konstruerad för att klara tuffa förhållanden och säkerställa en lång livslängd, vilket gör den till ett förstahandsval för både proffs och amatörer som söker pålitlig och hållbar belysning.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka25000 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd7 mm.
Bredd17 mm.
Effekt och spänning
Effekt275W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife grundades 2010. LEDlife är en av världens ledande utvecklare av LED-produkter.
Baserade i Danmark tillverkar de LED-produkter av hög kvalitet för både konsumenter och företag .

LEDlife har varit på marknaden sedan LED-vågen startade. Därför har de över ett decennium av kunskap bakom sig.
Denna kunskap används för att ständigt utforska och förbättra deras produkter. De väljer ut vilka komponenter som ska användas och hur de ska monteras.
Detta skapar ett brett sortiment av LED-produkter med mycket hög kvalitet och hållbarhet.

Experter på LED
Personerna bakom LEDlife är ljusnördar med stort N. Det är därför de står bakom världens mest hållbara LED-lysrör, som är perfekta för de tuffa förhållandena på oljeplattformar och fraktfartyg.

LEDlife har spridit sin kunskap till många olika områden där ljus ingår. 

De är nämligen också experter inom växtbelysning och testar och mäter all deras data själva.
Vid utvecklingen av deras produkter är fokus alltid på hållbarhet och energibesparingar.

Allt detta har hjälpt LEDlife att ha några av marknadens bästa LED-produkter.

Experter på växtljus
Förutom att skapa några av de mest hållbara LED-produkterna inom glödlampor, rör och lampor, har LEDlife också lagt sin kärlek på växtljus och hydroponi. På denna marknad skapar de några av de mest effektiva växtlamporna för både privat och professionellt bruk.

Innovativa lösningar

LEDlife har använt sin enorma kunskap för att utveckla speciallösningar för en rad olika områden. 

Akustilight
Akustilight är utvecklat för att vara en lätt och elegant belysningslösning för exempelvis Troldtekt-tak. Lösningen ger möjlighet att skapa en estetiskt tilltalande belysning som är lätt att kontrollera.

rWave-serien
Denna lösning ger möjlighet att styra ditt hem med en enda fjärrkontroll. Anslut enkelt ljus och andra apparater till kontrollerna och styr dem alla med en enda fjärrkontroll.

rWave är med andra ord ett universellt kontrollsystem för huset med flerombandsanslutning och anpassning av ljuset. WiFi är inte nödvändigt.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy