10W/m COB-LED strip
5m, IP65, 280 LED per. meter, 24V, COB LED

New product

10W/m COB-LED strip - 5m, IP65, 280 LED per. meter, 24V, COB LED Expandera

Enkelfärgad vit COB LED strip IP65 med 280 LED-lampor per meter.

COB LED utan synligt avstånd mellan LED-dioderna. Detta gör att ljuset uppfattas som en oavbruten sträng.

Kan klippas var 5 cm.

Det finns tejp på baksidan av remsan så att den enkelt kan fästas på horisontella ytor. Lim bör kompletteras om remsan ska användas på porösa, ojämna eller icke-optimala ytor. Om remsan ska hänga upp och lysa nedåt bör limet också kompletteras.

Mer detaljer

  • Varm

kr 491,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

10W/m COB-LED strip är en flexibel och kraftfull ljuskälla som kan användas för att skapa stämning och atmosfär i olika rum och utomhusmiljöer. Den kommer i en längd av 5 meter och har en ljusstyrka på 700 lm per meter, vilket ger ett jämnt och klart ljus över hela ytan.

Denna LED-strip är utrustad med 280 LED per meter och drivs av 24V för effektiv och pålitlig prestanda. Den har en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt och utan skuggor.

Med en RA-värde på 90-95 erbjuder denna LED-strip en extra hög ljuskvalitet som visar upp alla färger på ett levande och naturligt sätt. Du kan vara säker på att få ett vackert och behagligt ljus som passar de flesta behov.

Dimningsfunktionen gör det möjligt att anpassa ljusstyrkan efter behov och skapa olika atmosfärer i rummet. Den finns tillgänglig i färgtemperaturen Varmvit (3000K), vilket ger ett avkopplande och trevligt sken som hjälper till att skapa en behaglig atmosfär.

Med dimensionerna 10 x 7 mm är denna LED-strip lätt att installera och kan användas både inomhus och utomhus tack vare dess IP65-klassning som gör den vattentålig och regnsäker. Ge ditt rum eller trädgård en uppgradering med denna kraftfulla och mångsidiga ljuskälla!

Ljus
Varm vit kulör3000K
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Ljusstyrka700 lumens
Spridning120 grader
RA>= 90
Dimensioner
SockelLED Strip
Höjd7 mm.
Bredd10 mm.
Effekt och spänning
Effekt10W
Spänning24V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy