V-Tac 8W/m LED strip
5m, 3mm bred,IP20, 24V, 120 LED per. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W/m LED strip - 5m, 3mm bred,IP20, 24V, 120 LED per. meter v-tac Expandera

5 meter rulle.
Det sitter tejp på baksidan av strippen, så att den lätt kan fästas på vågräta ytor.
Limmet bör kompletteras om strippen ska användas på porösa, ojämna eller icke-optimala ytor.
Om strippen ska hänga omvänt och lysa nedåt bör limmet också kompletteras.
Otroligt robust strip som tål att böjas och att utsättas för kraftiga vibrationer.    
Kräver 24V (omvandlare köps separat).

LED-strippen kan dimmas (dimmer köps separat).

 

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Dimbar

kr 251,00

inkl. moms.

I lager.


Ge ditt utrymme ett elegant och mångsidigt lysande uttryck

Denna LED-strip är utmärkt för att förhöja den visuella estetiken i ditt hem eller arbetsplats. Med en förbrukning på 8W per meter erbjuder den energieffektiv belysning utan att kompromissa med ljusstyrkan. Varje meter av LED-stripen levererar en imponerande ljusstyrka på 800 lm, vilket säkerställer att ditt utrymme blir väl upplyst.

Egenskaper och Fördelar

  • Smidig och tunn design: Med en bredd på endast 3 mm är denna LED-strip lätt att installera i trånga eller utmanande utrymmen.
  • Bred ljusspridning: Med en spridningsvinkel på 120 grader möjliggörs en jämn och bred distribution av ljuset, vilket är perfekt för allmänbelysning.
  • Hög ljuskvalitet: RA-värdet mellan 80-85 garanterar att färger framträder naturligt och vackert, vilket är idealiskt för både heminredning och professionella miljöer.
  • Dimbar funktion: Anpassa ljusstyrkan för att skapa rätt stämning för varje tillfälle.

Flexibla ljusval

Välj bland tre olika färgtemperaturer för att få den perfekta belysningen som passar ditt behov:

  • Varmvit (3000K): Idealiskt för att skapa en avkopplande och inbjudande atmosfär med sitt mjuka, varma sken.
  • Neutralvit (4000K): Denna färg styr ljuset så att det är varken blått eller gult, vilket ger en ren och balanserad ljuseffekt, perfekt för arbetsmiljöer.
  • Kallvit (6500K): Används för en mer teknisk eller specialiserad belysning, exempelvis vid lackering eller dekorativa installationer.

Byggd för enkel integration

Med en skyddsklass på IP20 är denna LED-strip utformad för inomhusbruk där vattentäthet inte är ett krav. Den drivs med 24V, vilket ger en säker och effektiv strömförsörjning. Den är idealisk för de flesta hemmainredningar och kommersiella användningar där stil och funktionalitet går hand i hand.

Ljus
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6500K
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Ljusstyrka800 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelLED Strip
Bredd3 mm.
Effekt och spänning
Effekt8W
Spänningsintervall24V
EnergiklassF (A-G)


V-Tac - garant för kvalitet

V-Tac strävar efter att vara bland de ledande inom utveckling och spridning av energieffektiva produkter. Inom LED är V-Tac den 3:e största LED-producenten i Europa.

V-Tac har rykte om sig att vara ett av de mest pålitliga märkena på marknaden. De erbjuder LED-produkter av utmärkt kvalitet. Förutom LED-produkter omfattar deras sortiment energibesparande produkter som solceller och värmepumpar.
V-Tac är ett europeiskt företag med huvudkontor i London.

Officiell distributör
Vi är den officiella distributören i Norden. Därför köper du direkt från "källan" när du köper en V-Tac-produkt hos oss - det säkerställer snabb och bra service i alla avseenden. 

Europas 3:e största LED-producent
Förutom att vara spridd i Skandinavien har V-Tac vunnit stort insteg i Sydeuropa. Bland annat länder som Italien, Frankrike och Spanien har anammat V-Tac. V-Tac är närvarande i över 70 länder, vilket säkerställer dem en position som Europas 3:e största LED-producent.

Samsung-partner

V-Tac ingick i början av 2018 ett samarbete/partnerskap med Samsung. Avtalet säkerställer att V-Tac är bland de bästa när det gäller säkerhet, kvalitet och pålitlighet för LED-produkter som säljs direkt till konsumenterna.
Samsung levererar LED-chips och komponenter till V-Tac Pro-serien.

5 års fabriksgaranti
Serien av V-Tac-produkter med Samsung LED-chip har en extra hög energieffektivitet - V-Tac har stort förtroende för denna serie. Som ett bevis på deras tillit till produktserien, erbjuder de upp till 5 års fabriksgaranti på sina produkter med Samsung LED-chips.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy