3M VHB Dubbelhäftande tejp
14mm bred, 5m rulle

Light Solutions

21930-0

New product

3M VHB Dubbelhäftande tejp - 14mm bred, 5m rulle Expandera

Detta dubbelsidiga 3M -band är verkligen en av de bästa du kan få på marknaden. Bandet är 5 meter långt, vilket ger dig gott om möjlighet att använda det för flera ändamål och kan enkelt skäras i mindre bitar efter behov. Det gör det extremt flexibelt och bekvämt att arbeta med.

En av de stora fördelarna med detta band är att det är gjord av akrylskum. Detta innebär att den har en extra stark vidhäftning som gör den extremt tillförlitlig och hållbar. Det kan motstå fukt, UV -ljus och lösningsmedel, vilket gör det lämpligt att använda både inomhus och utomhus. Så du kan lugnt lita på att detta band kommer att hålla, oavsett vilka utmaningar det utsätts för.

Det dubbla sidosidiga bandet kan användas för ett brett spektrum av ändamål. Du kan använda den för att ställa in LED -band, kabelbrickor, strömförsörjning, röklarm och mer. Oavsett vad du behöver fixa kommer detta band att kunna hantera uppgiften. Det är en extremt mångsidig och praktisk lösning som gör det enkelt för dig att ordna världens uppgifter hemma eller på arbetsplatsen.

Den hållbara kvaliteten gör också detta band lämpligt för utomhusbruk. Så oroa dig inte om bandet kan hålla vädret och vinden. Oavsett om du behöver ställa in något i din trädgård, på din balkong eller någon annanstans utomhus, kommer detta band att kunna hantera uppgiften på ett utmärkt sätt.

Sammantaget är detta dubbelsidiga band från 3M ett absolut måste i alla hushåll eller företag. Den höga kvaliteten, hållbarheten och de breda applikationerna gör det till en oumbärlig lösning som du kommer att njuta av under många år framöver. Så om du vill hantera uppgifterna med lätthet och ha en pålitlig lösning till hands, bör du investera i detta band. Du kommer inte ångra det.

Mer detaljer

kr 122,00

inkl. moms.

I lager.


Dimensioner: 14 x 8 x 5000 mm.
Dimensioner
Höjd8 mm.
Bredd14 mm.
Djup5000 mm.
MaterialAkrylskum
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy