3M VHB Dubbelsidig tejp
25mm bred, 5m rulle

Light Solutions

21931-0

New product

3M VHB Dubbelsidig tejp - 25mm bred, 5m rulle Expandera

Denna dubbelsidiga 3M -band är verkligen en av de bästa sakerna du kan få på marknaden. Med en längd på 5 meter kan du enkelt klippa den i mindre bitar för att passa exakt projektet du arbetar med.

Bandet är tillverkat av akrylskum, vilket innebär att det har en extra stark vidhäftning. Det gör att den kan hantera fukt, UV -ljus och lösningsmedel, vilket gör det extremt hållbart i olika miljöer och under varierande förhållanden.

Detta dubbelsidiga band kan användas för ett brett spektrum av ändamål. Det är uppenbart att använda den för att installera LED -band, kabelbrickor, strömförsörjning, röklarm, etc. Tack vare dess motstånd mot både fukt och UV -ljus kan det också enkelt användas utomhus, vilket gör det mycket mångsidigt.

Den extra starka vidhäftningen innebär också att det är ett pålitligt band för att montera saker där du verkligen måste vara säker på att den är fast. Du behöver inte oroa dig för att saker faller ner eller lossnar när du använder det här bandet.

Att kunna klippa bandet i mindre bitar innebär också att du kan anpassa det efter behov. Detta gör det mycket flexibelt och bekvämt att arbeta med i olika situationer och på olika projekt.

Sammantaget är detta dubbelsidiga band från 3M en pålitlig och mångsidig produkt som kan användas för ett brett utbud av uppgifter. Med sin starka vidhäftning och hållbarhet av fukt och UV -ljus är det ett band du verkligen kan räkna med, oavsett om du använder det inom eller utanför.

Mer detaljer

kr 199,00

inkl. moms.

I lager.


Dimensioner: 25 x 8 x 5000 mm.
Dimensioner
Höjd8 mm.
Bredd25 mm.
Djup5000 mm.
MaterialAkrylskum
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy