60x60 Zigbee RGB+CCT LED-panel
36W, vit kant

New product

60x60 Zigbee RGB+CCT LED-panel - 36W, vit kant Expandera

Upplev ultimat flexibilitet och kontroll med vår 60x60 Zigbee RGB+CCT LED-panel - 36W, vit kant. Perfekt för både kontors- och hemmabruk, ger denna LED-panel dig möjlighet att skapa den perfekta atmosfären med färgglatt ljus och justerbar färgtemperatur.

  • RGB+CCT funktion: Skapa vilken stämning som helst med ett brett spektrum av färger och justerbar färgtemperatur från varm till kall vit.
  • Zigbee Hue kompatibel: Integrera enkelt med ditt befintliga Zigbee Hue-system för smarthome-upplevelser utan krångel.
  • 36W hög effektivitet: Njut av kraftfull belysning med låg energiförbrukning, vilket hjälper dig att spara på elräkningen.
  • Elegant vit kant: Den stilrena designen passar perfekt in i varje modernt interiör.
  • Enkel installation: Snabb och enkel att montera, så att du kan njuta av förbättrad belysning på nolltid.

Mer detaljer

  • RGB + CCT (Varm till Kall Vit)

kr 1.700,00

inkl. moms.

I lager.


Zigbee RGB+CCT LED-panel - Innovativ belysning för ditt rum

Uppgradera din belysning med denna mångsidiga 60x60 Zigbee RGB+CCT LED-panel. Med denna panel får du inte bara en effektiv och energisnål ljuskälla, utan även möjligheten att justera både färgtemperatur och färg enligt dina önskemål.

  • Effekt: 36W
  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: Imponerande 2800 lm
  • Spridningsvinkel: 110 grader - för jämn fördelning
  • Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85
  • Dimensioner: 595 x 13 x 595 mm
  • IP-klass: IP20 - Ej vattentät
  • Integrerad ljuskälla - enkel installation

Denna eleganta LED-panel med vit kant integrerar sömlöst med ditt moderna eller traditionella interiör. Panelens höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 garanterar att alla färger återges på ett naturligt och vackert sätt. Detta gör panelen perfekt för arbetsytor, kontor, eller vardagsrum där korrekt färgåtergivning är av stor betydelse.

Med en ljusstyrka på 2800 lumen och en bred spridningsvinkel på 110 grader, fördelar denna panel ljuset jämnt över ytan. Perfekt för större utrymmen där du vill undvika skuggor och skapa en behaglig miljö.

Den är inte vattentät med sin IP20-klassificering, vilket gör den bäst lämpad för torra inomhusmiljöer. Dock gör den inbyggda ljuskällan installationen enkel och tidseffektiv, perfekt för de flesta inomhusprojekt.

Denna LED-panel kräver anslutning till 230V och erbjuder en hållbar och miljövänlig lösning till ditt belysningsbehov, med en effekt på bara 36W. Den smarta Zigbee-styrningen ger dig dessutom större kontroll över ditt ljus och gör det möjligt att förändra atmosfären i rummet med ett enkelt tryck på en knapp.

Sammanfattningsvis, denna 60x60 Zigbee RGB+CCT LED-panel förenar funktionalitet med stil och anpassningsbar belysning, vilket gör den till ett utmärkt tillägg i vilket hem som helst.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Uppskattat antal ljuskällor (Vid monteringshöjd 2,4 m):
Förvarings rum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Kök / Kontor
(min 300 lux)
Precisionsarbete
(500 lux)
10 m21 st2 st2 st4 st
25 m22 st4 st5 st9 st
100 m26 st11 st16 st27 st

Ljus
KulörRGB + CCT (Varm till Kall Vit)
DimbarNej
Ljusstyrka2800 lumens
Spridning110 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd13 mm.
Bredd595 mm.
Djup595 mm.
MaterialAluminium+PMMA
Effekt och spänning
Effekt36W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy