60x60 Wifi RGB+CCT LED-panel
36W, vit kant

New product

60x60 Wifi RGB+CCT LED-panel - 36W, vit kant Expandera

Upplev den ultimata belysningslösningen med vår 60x60 Wifi RGB+CCT LED-panel - 36W, vit kant. Denna panel kombinerar avancerad teknik med elegant design för att ge både funktionalitet och stil till ditt rum.

  • Wifi app Tuya: Kontrollera enkelt din belysning från din smartphone med den användarvänliga Tuya-appen. Justera ljusstyrka och färger med ett enkelt tryck.
  • RGB+CCT: Skapa den perfekta stämningen med ett brett spektrum av färger och justerbara vita toner från varm till kall vit.
  • Energibesparande: Med endast 36W förbrukar panelen minimalt med energi, samtidigt som den levererar kraftfull belysning.
  • Elegant design: Den vita kanten ger ett stilrent och modernt uttryck som passar perfekt i vilken miljö som helst.
  • Enkel installation: Monteras snabbt och problemfritt i taket, vilket sparar tid och besvär.
  • Längre livslängd: LED-tekniken säkerställer en längre livslängd och mindre underhåll jämfört med traditionella belysningslösningar.

Mer detaljer

  • RGB + CCT (Varm till Kall Vit)

kr 1.745,00

inkl. moms.

I lager.


Innovativ LED-belysning för moderna miljöer

Uppgradera dina belysningslösningar med vår 60x60 Wifi RGB+CCT LED-panel, en energieffektiv och mångsidig armatur som anpassar sig perfekt till olika belysningsbehov. Med den senaste tekniken erbjuder denna LED-panel ett brett spektrum av möjligheter för både privata och kommersiella utrymmen.

Imponerande ljusstyrka och kvalitet

LED-panelen har en effektiv effekt på 36W och levererar en ljusstyrka på 2800 lumen, vilket gör den idealisk för att lysa upp större ytor. Med en bred spridning på 110 grader säkerställer denna panel en jämn fördelning av ljuset över hela rummet. Tack vare ett RA-värde på 80-85, kan du njuta av naturligt vackert ljus som återspeglar färger genuint och klart, vilket gör den lämplig för de flesta belysningsbehov.

Avancerade anslutningsfunktioner

Denna LED-panel ska enkelt anslutas till ett 230V system, vilket gör installationen smidig och snabb. Dessutom erbjuder den integrerade Wi-Fi-funktioner, vilket gör att du kan styra belysningen direkt från din smartphone eller annan smart enhet. Anpassa ljuset med RGB+CCT för att skapa rätt stämning oavsett tillfälle.

Dimensioner och design

Med dimensionerna 595 x 13 x 595 mm är vår LED-panel en strömlinjeformad och modern belysningslösning som smälter väl in i olika miljöer. Dess eleganta vita kant ger ett stilrent intryck och kompletterar de flesta inredningsstilar.

Tekniska specifikationer

  • Effekt: 36W
  • Spänning: 230V
  • Ljusstyrka: 2800 lumen
  • Spridningsvinkel: 110 grader
  • RA-värde: 80-85
  • Dimensioner: 595 x 13 x 595 mm
  • IP-klassificering: IP20, ej vattentät
  • Funktioner: Integrerad ljuskälla, Wi-Fi-styrd

Framtidens belysning är här med vår 60x60 Wifi RGB+CCT LED-panel, där innovation möter funktionalitet för att ge dig en ljusupplevelse utöver det vanliga.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Uppskattat antal ljuskällor (Vid monteringshöjd 2,4 m):
Förvarings rum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Kök / Kontor
(min 300 lux)
Precisionsarbete
(500 lux)
10 m21 st2 st2 st4 st
25 m22 st4 st5 st9 st
100 m26 st11 st16 st27 st

Ljus
KulörRGB + CCT (Varm till Kall Vit)
DimbarNej
Ljusstyrka2800 lumens
Spridning110 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd13 mm.
Bredd595 mm.
Djup595 mm.
MaterialAluminium+PMMA
Effekt och spänning
Effekt36W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy