Varmvit D15 CLIP-ON Neon Flex LED
10W pr meter, IP67, 230V

LEDlife LEDlife

22024-0

New product

Varmvit D15 CLIP-ON Neon Flex LED - 10W pr meter, IP67, 230V Expandera

Trevlig och praktisk D15 CLIP-ON Neon Flex i kall vit till exempelvis fasader, skyltar och trappor etc.
D15-CLIP-ON kontakt för 230V måste köpas separat.

D15 CLIP-ON kan klippas var 20cm.

Priset är för 1 meter. Vi köper Neon Flex på 50 meters rullar, så beställer du 20 bitar och vi klipper en total bit på 20 meter till dig.


Samlingerne i stik og plug ändarna måste tätas med klar silikon för att uppnå IP67 innan produkten används.

Mer detaljer

Visa tillbehör (1)

kr 74,00

inkl. moms.

I lager.


Neon Flex LED-belysning för mångsidig och hållbar användning

Ge liv åt dina kreativa projekt och belysningsbehov med den Varmvita D15 CLIP-ON Neon Flex LED. Med en effekt på 10W per meter och möjligheten att anslutas direkt till 230V, erbjuder den en exceptionellt enkel installation och användning.

Hög ljuskvalitet och ljusstyrka

  • Produkten levererar en ljusstyrka på imponerande 900 lumen per meter, vilket bidrar till en briljant och behaglig belysningsupplevelse.
  • Med en bred ljusspridning på 270 grader säkerställs en jämn och konsistent ljusfördelning, vilket gör den perfekt för en mängd olika installationer.
  • Utrustad med ett RA-värde på 85-90, ger denna LED-strip ett naturligt och vackert ljus som på ett genuint sätt återger alla färger.

Design och flexibilitet

Denna LED-lightstrip har en diameter på Ø15 mm, vilket gör den både kompakt och flexibel. Tack vare sitt smarta clip-on-system kan den enkelt formas och monteras i olika miljöer, vilket öppnar upp för kreativa ljussättningar både inom- och utomhus.

Vädertålig konstruktion

Med en IP-klassificering av IP67 är denna LED-strip vattentät, vilket innebär att den är väl rustad för utomhusbruk i olika väderförhållanden. Observera att samlingarna måste förseglas med klar silikon för att garantera fullständig täthet och att produkten inte bör placeras under vatten under längre tid.

Anpassningsbar ljusintensitet

Njut av möjligheten att justera ljusstyrkan efter dina behov tack vare dimningsfunktionen. Oavsett om det handlar om att skapa en stämningsfull atmosfär eller maximera belysningen för specifika aktiviteter, ger den här produkten dig den flexibilitet du behöver.

Slutsats

Den Varmvita D15 CLIP-ON Neon Flex LED erbjuder inte bara hög kvalitet och funktionalitet utan också en design som kan anpassas till nästan alla belysningskonstruktioner. Med sina tekniska specifikationer och anpassningsmöjligheter är den en idealisk lösning för både yrkesverksamma och DIY-entusiaster som vill förverkliga sina belysningsidéer med effektivitet och stil.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Kom ihåg att köpa:
- Kontakt till D15 CLIP-ON Neon Flex LED - Inkl. ändstycke, IP67, 230V

Ljus
Varm vit kulör2700K
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Ljusstyrka900 lumens
Spridning270 grader
RA>= 85
Dimensioner
SockelLED Strip
Diameter15 mm.
MaterialPVC
Effekt och spänning
Effekt10W
Spänning230V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife grundades 2010. LEDlife är en av världens ledande utvecklare av LED-produkter.
Baserade i Danmark tillverkar de LED-produkter av hög kvalitet för både konsumenter och företag .

LEDlife har varit på marknaden sedan LED-vågen startade. Därför har de över ett decennium av kunskap bakom sig.
Denna kunskap används för att ständigt utforska och förbättra deras produkter. De väljer ut vilka komponenter som ska användas och hur de ska monteras.
Detta skapar ett brett sortiment av LED-produkter med mycket hög kvalitet och hållbarhet.

Experter på LED
Personerna bakom LEDlife är ljusnördar med stort N. Det är därför de står bakom världens mest hållbara LED-lysrör, som är perfekta för de tuffa förhållandena på oljeplattformar och fraktfartyg.

LEDlife har spridit sin kunskap till många olika områden där ljus ingår. 

De är nämligen också experter inom växtbelysning och testar och mäter all deras data själva.
Vid utvecklingen av deras produkter är fokus alltid på hållbarhet och energibesparingar.

Allt detta har hjälpt LEDlife att ha några av marknadens bästa LED-produkter.

Experter på växtljus
Förutom att skapa några av de mest hållbara LED-produkterna inom glödlampor, rör och lampor, har LEDlife också lagt sin kärlek på växtljus och hydroponi. På denna marknad skapar de några av de mest effektiva växtlamporna för både privat och professionellt bruk.

Innovativa lösningar

LEDlife har använt sin enorma kunskap för att utveckla speciallösningar för en rad olika områden. 

Akustilight
Akustilight är utvecklat för att vara en lätt och elegant belysningslösning för exempelvis Troldtekt-tak. Lösningen ger möjlighet att skapa en estetiskt tilltalande belysning som är lätt att kontrollera.

rWave-serien
Denna lösning ger möjlighet att styra ditt hem med en enda fjärrkontroll. Anslut enkelt ljus och andra apparater till kontrollerna och styr dem alla med en enda fjärrkontroll.

rWave är med andra ord ett universellt kontrollsystem för huset med flerombandsanslutning och anpassning av ljuset. WiFi är inte nödvändigt.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy