Spectrum LED T26 1,5W BA15D
230V, Kall vit

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum LED T26 1,5W BA15D - 230V, Kall vit Spectrum Expandera
  • Varm
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 34,00

inkl. moms.

I lager.


LED-lampa med Mångsidig Användning

Upptäck en pålitlig och energieffektiv belysningslösning med denna LED-lampa. Med en effekt på endast 1,5W och en standardfattning av BA15D, erbjuder denna lampa ett överlägset ljus utan att öka energiförbrukningen.

Energieffektiv och Stark Ljusstyrka

Anslutningen till 230V ger en enklare installation och användning i de flesta hushåll och kommersiella miljöer. Lampan genererar en ljusstyrka på 150 lm, kombinerat med en bred ljusspridning på 120 grader som säkerställer en jämn och effektiv ljusfördelning över hela ytan.

Högkvalitativt Ljus

Ljuskvaliteten är av yttersta vikt, och med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa ett naturligt vackert ljus som genuint framhäver alla färger i rummet. Denna ljuskvalitet räcker för de flesta behov, från allmänbelysning till specifika applikationer.

Valmöjligheter för Färgtemperatur

  • Varmvit (3000K): Ger ett avkopplande och behagligt sken, perfekt för att skapa en mysig och välkomnande atmosfär.
  • Kallvit: Erbjuder ett klart och svalt ljus med en subtil blåaktig nyans. Vanligtvis använd i specifika miljöer som lackering, akvarier och speciell dekoration.

Kompakt och Praktisk Design

Med dimensioner på 50 x 23 mm är lampan kompakt och lätt att installera även i små armaturer, vilket gör den idealisk för en mängd olika belysningslösningar.

Sammanfattningsvis, är denna LED-lampa ett utmärkt val för dig som söker en både energieffektiv och kraftfull ljuskälla. Med möjlighet att välja mellan två ljusfärger, får du precis den atmosfär du önskar.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka150 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelBA15d
Bredd50 mm.
Djup23 mm.
Effekt och spänning
Effekt1.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy