7W dimbar LED driver
Triac bakkantsdimning, 300mA, 12-24V, flicker free

11924-0

New product

7W dimbar LED driver - Triac bakkantsdimning, 300mA, 12-24V, flicker free Expandera
Triac dimbar driver.

300mA
Variabel Volt, inte 12-24V transformator
Passar inte till LED strip eller 12/24V lampor.

Mer detaljer

kr 136,00

inkl. moms.

I lager.


Funktioner och specifikationer:

Effekt: 7W

Anslutning: 230V

Dimbar: Ja

Flicker-free: Ja, ger ett flimmerfritt ljus som är lämpligt för känsliga personer och djur samt för foto- och videoinspelningar.

Dimensioner: 39 x 26 x 104 mm

IP-klassificering: IP20 (Ej vattentät)

Beskrivning:

Denna dimbara LED-driver med 7W effekt är designad för att tillhandahålla pålitlig och energieffektiv belysning i olika applikationer. Med Triac bakkantsdimning kan ljusstyrkan enkelt justeras för att skapa den önskade atmosfären.

Den specialutformade flicker-free teknologin gör att ljuset inte flimrar, vilket är särskilt fördelaktigt för personer och djur med känslighet för flimmer samt för foto- och videoinspelningar där konsekvent ljuskvalitet är viktigt.

Med en kompakt design och dimensioner på endast 39 x 26 x 104 mm är denna LED-driver enkel att installera och passar perfekt för olika armaturer och ljuslösningar.

Observera att denna LED-driver är inte vattentät och bör användas inomhus eller i skyddade utrymmen där den inte blir exponerad för fukt eller vatten.

Med en effekt på 7W ger denna LED-driver tillräckligt med ljus för att skapa en ljus och trivsam atmosfär utan att förbruka onödig energi.

Utrusta dina armaturer med denna pålitliga och effektiva LED-driver för jämn och pålitlig belysning i hemmet, på kontoret eller i andra miljöer där belysning är viktigt.

Ljus
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Dimensioner
Höjd26 mm.
Bredd39 mm.
Djup104 mm.
MaterialABS Plastik
Effekt och spänning
Effekt7W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy