LED förstoringslampa x1.75 med klämma 9W
Svart

goobay goobay

21440-0

New product

LED förstoringslampa x1.75 med klämma 9W - Svart Expandera

Upplev en ny dimension av precision och klarhet med vår lupplampa med justerbart huvud och mångsidig klämma! Denna lampa är det ultimata verktyget för alla som behöver skarpa detaljer och belysning på sin arbetsyta.

Justerbart huvud: Det justerbara huvudet på vår lupplampa ger dig full kontroll över ljusets riktning. Oavsett om du arbetar med handarbete, läser, ritar eller utför precisionssysslor kan du enkelt positionera ljuset precis där du behöver det. Det gör den till det perfekta valet för hobbyister, hantverkare och professionella.

Klämma för bordsskivan: Vår lupplampa är utrustad med en stark och mångsidig klämma som passar på bordsskivor med en tjocklek på upp till 60 mm. Det innebär att du enkelt kan fästa lampan på ditt skrivbord, arbetsbord, ritbord eller på vilken yta som helst inom den här måtten. Ingen anledning att oroa dig för besvärlig installation eller montering.

Mer detaljer

kr 1.117,00

inkl. moms.

I lager.


Förstoringslampa med LED-belysning

Denna LED förstoringslampa med klämma är ett praktiskt verktyg för att förbättra din syn vid olika aktiviteter som kräver noggrannhet och detaljer. Med en förstoring på x1.75 gör den det enklare att arbeta med små detaljer och texter.

Effektiv LED-belysning

Med en effekt på 9W ger denna lampa en ljusstyrka på 730 lm, vilket garanterar tillräckligt starkt ljus för att lysa upp ditt arbetsområde. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 ger en naturlig belysning som återger färgerna korrekt för optimal synlighet.

Dimbar och justerbar

Denna förstoringslampa har möjlighet att dimmas för att skapa den perfekta ljusstyrkan för ditt ändamål. Den är också utrustad med en klämma som gör det enkelt att fästa den på olika ytor och justera ljusriktningen.

Kompakt design

Med dimensioner på 820 x Ø230 mm är denna lampa kompakt och lätt att placera på skrivbordet eller arbetsbänken. Dess svarta färg ger den en elegant och stilren utseende som passar in i de flesta inredningar.

Allmän användning

Denna förstoringslampa är idealisk för användning vid läsning, skrivande, hantverk, elektronikreparationer, eller andra aktiviteter som kräver precision och bra belysning. Den är IP20-klassad vilket innebär att den inte är vattentät och bör undvikas i fuktiga miljöer.

Ljus
Kall vit kulör6500K
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Ljusstyrka730 lumens
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd820 mm.
Diameter230 mm.
Effekt och spänning
Effekt9W
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy