LED förstoringslampa 6W
Svart, bordlampa

goobay goobay

21443-0

New product

LED förstoringslampa 6W - Svart, bordlampa Expandera

Upptäck den ultimata belysningslösningen för dina precisionsuppgifter med vår innovativa lupplampa! Denna enastående lampa kombinerar överlägsen funktionalitet och flexibilitet för att möta dina behov, oavsett om du arbetar med hobbyprojekt, läser eller utför detaljerade uppgifter.

Justerbart Ljusstyrka: Med vår lupplampa kan du enkelt anpassa belysningen efter dina behov. Den justerbara ljusstyrkan ger dig möjlighet att välja den perfekta mängden ljus, oavsett om du behöver mjukt ljus för avkoppling eller starkt ljus för detaljerat arbete. Du kommer aldrig mer att uppleva besväret med dålig belysning!

Roterbart Huvud: Vår Lupplampa är designad med dig i åtanke. Huvudet kan roteras, vilket ger dig ultimat kontroll över var ljuset riktas. Det betyder att du kan belysa exakt det område du arbetar på utan besvär. Aldrig mer sned nacke och ansträngda ögon!

Mer detaljer

kr 619,00

inkl. moms.

I lager.


LED Förstoringslampa 6W, Svart, Bordlampa

Denna LED förstoringslampa i svart finish är perfekt för alla dina behov av belysning och förstorning. Med en effekt på 6W och en ljusstyrka på 450 lm ger den ett klart och starkt ljus som gör det enkelt att se detaljer i även de minsta föremål.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Du kommer att uppskatta den ökade skärpan och klarheten i ditt ljus när du använder denna lampa för alla dina projekt.

Dimbar: Denna LED förstoringslampa har även möjlighet att dimmas, vilket ger dig kontroll över ljusstyrkan och skapar en perfekt atmosfär för varje tillfälle.

Dimensioner: Med en höjd på 350 mm och en diameter på 230 mm passar denna bordlampa perfekt på ditt skrivbord, nattduksbord eller vilket yta du än väljer att placera den på.

IP20: Observera att denna lampa inte är vattentät och bör placeras inomhus för bästa resultat.

Oavsett om du behöver extra ljus för att läsa, sy, rita eller arbeta med små komponenter, kommer denna LED förstoringslampa att vara en oumbärlig del av din belysningssamling. Skäm bort dig själv med detta praktiska och stilrena tillägg till ditt hem eller kontor.

Ljus
Kall vit kulör6500K
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Ljusstyrka450 lumens
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd350 mm.
Diameter230 mm.
Effekt och spänning
Effekt6W
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy