Ugnslampa E14 15W
75lm, max. 300°C, Spectrum

Spectrum Spectrum

New product

Ugnslampa E14 15W - 75lm, max. 300°C, Spectrum Spectrum Expandera

Upplev den ultimata belysningslösningen för din ugn med Ugnslampa E14 15W - 75lm, max. 300°C, Spectrum. Denna lampa kombinerar hållbarhet och effektivitet för att säkerställa optimal belysning under matlagning, även vid höga temperaturer.

  • Kraftfull ljusstyrka: Med 75 lumen ger denna lampa dig klart och tydligt ljus, så att du enkelt kan övervaka din matlagning.
  • Hög temperaturtolerans: Designad för att tåla temperaturer upp till 300°C, vilket gör den idealisk för användning i ugnar och andra värmeapparater.
  • Effektiv energiförbrukning: 15W effekt säkerställer att du får tillräckligt med ljus utan att använda för mycket energi.
  • Kompakt och mångsidig: E14-sockel passar enkelt i de flesta ugnar, vilket gör installationen enkel och snabb.

Mer detaljer

  • Extra varm
  • Dimbar

kr 20,00

inkl. moms.

I lager.


Ugnslampa E14 15W, 75lm, Spectrum

Förbättra dina köksupplevelser med denna ugnslampa designad för att tåla hög temperatur och erbjuda belysning i världsklass. Lampan utmärker sig med sin

  • Effekt: 15W som ger tillräckligt med ljus för de trånga utrymmena.
  • Spänning: Anslutes till standard 230V.
  • Ljusflöde: Imponerande 75 lm med extra hög ljuskvalitet.

Denna ugnslampa med en liten E14 sockel gör installationen enkel och passar i utrymmen med dimensionerna 48 x Ø22 mm. Tillverkad för att klara av hetta upp till max 300°C, är den särskilt framtagen för att motstå den höga temperatur som kan genereras inne i en ugn.

Lampan kommer med ett extra varmt, behagligt ljus som påminner om de klassiska glödtrådslamporna vilket ger en extra varm vit belysning. Den är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i köket eller andra utrymmen som drar nytta av en mer intim ljussättning.

Den höga ljuskvaliteten är märkbar tack vare RA-värdet på 90-95. Detta innebär att lampan återger färger på ett levande och naturligt sätt, vilket gör den idealisk för alla behov där färgprecision och stämning är viktigt. Därför kan du vara säker på en äkta, sprudlande färgvisning som både är behaglig och funktionell.

En annan fördel med denna ugnslampa är att den är dimbar, vilket ger dig möjlighet att justera ljusnivån efter situation och behov. Oavsett om du förbereder en festmåltid eller bakar något gott, låter denna funktion dig att alltid ha den perfekta ljusnivån i köket.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Ljusstyrka75 lumens
RA>= 90
Förväntat livstid L801.000 timer
Dimensioner
SockelE14
Höjd48 mm.
Diameter22 mm.
Effekt och spänning
Effekt15W
Spänning230V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy