Fiale IV Rund Vit IP65 (utan ljuskälla)

Spectrum Spectrum

5996-0

New product

Fiale IV Rund Vit IP65 (utan ljuskälla) Spectrum Expandera

Spectrum FIALE IV Infälld spot GU10 för utbytbar ljuskälla. Den har en mycket hög skyddsklass IP65, vilket ger skydd mot damm och vattenstrålar. Designad för infälld montering.

Upplev den ultimata belysningslösningen med Spectrum Built-in spot - den perfekta balansen mellan snygg design och robust funktionalitet.

  • Elegant design: Den runda, vita finishen passar perfekt med alla moderna inredningar och ger en touch av elegans till dina rum.
  • Hög skyddsgrad: Med en IP65-klassning är denna inbyggda spotlight idealisk för användning i fuktiga miljöer som badrum och utomhusområden.
  • Flexibilitet: Levereras med ett GU10-uttag, så att du kan välja den ljuskälla som bäst uppfyller dina belysningsbehov.
  • Enkel installation: Designad för en håldiameter på Ø7,2 cm och med en total diameter på Ø8,3 cm, är installationen både snabb och okomplicerad.
  • Hållbar kvalitet: Tillverkad av högkvalitativa material för långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Max 10W LED-lampa.

Mer detaljer

kr 113,00

inkl. moms.

I lager.


Elegant och Funktionell Belysningslösning

Denna armatur är ett utmärkt val för dig som söker en kombination av stil och hållbarhet. Med sin runda, vita design smälter den enkelt in i alla miljöer samtidigt som den erbjuder tillförlitlig belysning.

Hållbar Konstruktion

Armaturen har en hållbar konstruktion som är anpassad för utomhusanvändning. Tack vare IP65-klassificeringen kan du vara säker på att den tål både vattenstänk och regn, vilket gör den idealisk för platser som behöver extra skydd mot väder och vind.

Flexibel Installation

Avsedd för anslutning till 230V, ger denna armatur dig enkel installationsmöjlighet utan behov av transformatorer eller andra komplicerade installationer. Passar perfekt för både privata och kommersiella utrymmen.

Kompakt Storlek

Med sina kompakta dimensioner på 83 x 51 mm passar den utmärkt för installation i mindre utrymmen utan att kompromissa med ljuskvaliteten. Hålets storlek bör vara 72 mm, vilket gör det enkelt att placera armaturen i önskat område.

Fördelar

  • Anpassad för användning utomhus med IP65-skydd.
  • Elegant och diskret design som passar de flesta miljöer.
  • Enkel installation med direkt anslutning till 230V.
  • Kompakta mått för smidig installation även i trånga utrymmen.

Välj detta belysningsalternativ för en kombination av pålitlig funktionalitet och tidlös design.


Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelGU10
Bredd83 mm.
Djup51 mm.
Hålstorlek72 mm.
MaterialAluminium
Effekt och spänning
Spänning230V
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy