Spectrum 8W CCT vägglampa
IP54 utomhusbruk, 200x100x75mm, 230V

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 8W CCT vägglampa - IP54 utomhusbruk, 200x100x75mm, 230V Spectrum Expandera

  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Inte dimbar

kr 202,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


Spectrum 8W CCT Vägglampa för Utomhusbruk

Elegant och funktionell, denna vägglampa är perfekt för att skapa en stämningsfull belysning i din utomhusmiljö. Dess robusta design kombinerar stil och praktiska egenskaper, lämplig för både privat och kommersiell användning.

  • Effekt: Denna vägglampa har en maximal effekt på 8W, vilket gör den både energi- och kostnadseffektiv.
  • Spänning: Ansluts enkelt till ett 230V nät, vilket gör installationen bekväm och säker.
  • Ljusstyrka: Med en imponerande ljusstyrka på 800 lm och en bred ljusspridning på 180 grader, säkerställer lampan en jämn och effektiv ljusfördelning.
  • Ljuskvalitet: Ett RA-värde på 80-85 garanterar hög ljuskvalitet som framhäver färger på ett naturligt och vackert sätt, perfekt för de flesta belysningsbehov.
  • Dimensioner: Med sina mått på 200 x 75 x 100 mm passar lampan smidigt in i olika miljöer utan att kompromissa på estetik eller funktion.
  • IP54-certifierad: Lampan är särskilt utformad för att motstå fuktig luft och vattenstänk, vilket gör den idealisk för utomhusbruk.
  • Integrerad ljuskälla: För enkelhet och bekvämlighet kommer lampan med en integrerad ljuskälla, vilket minskar behovet av regelbunden underhåll.

Oavsett om du vill lysa upp en uteplats, gångväg eller skapa ett inbjudande entréområde, är denna vägglampa ett utmärkt val för att förbättra utomhusmiljöns estetik och funktionalitet. Dess tidlösa design kompletteras av moderna tekniska funktioner som garanterar långvarig prestanda.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Ljusstyrka800 lumens
Spridning180 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd75 mm.
Bredd200 mm.
Djup100 mm.
MaterialPLASTIC
Effekt och spänning
Effekt8W
Spänning230V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy