Torre ring 9W svart vägglampa, CCT
Fyrkantig, 3 ljusfärger, IP54 utomhus, 230V, inkl. ljuskälla

Spectrum Spectrum

New product

Torre ring 9W svart vägglampa, CCT - Fyrkantig, 3 ljusfärger, IP54 utomhus, 230V, inkl. ljuskälla Spectrum Expandera

Upplev den stilfulla och moderna Torre ring 9W svarta vägglampa, som inte bara lyser upp utan också förvandlar din utomhusatmosfär med sin mångsidiga och eleganta belysning.

  • Flexibel belysning: Välj mellan tre ljusfärger, varm (3000K), neutral (4000K) och kall (6000K) för att skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle, från mysiga kvällar till energifyllda fester.
  • Elegant design: Den fyrkantiga, svarta finishen tillför en modern touch till ditt hems yttre, som kompletterar varje arkitektonisk stil.
  • Ljusringseffekt: Skapa en unik ljuseffekt med den integrerade ljusringen, som framhäver lampans elegans.
  • Hållbarhet i fokus: Med en IP54-klassificering är lampan designad för att motstå både damm och vatten, vilket säkerställer pålitlig prestanda oavsett väderförhållanden.
  • Energivänlig ljusstyrka: Den medföljande 9W ljuskällan levererar kraftfull men energieffektiv belysning, vilket minskar energiförbrukningen utan att kompromissa med ljusstyrkan.
  • Enkel installation: Designad för att fungera med standard 230V strömförsörjning, vilket gör installationen både enkel och problemfri.

Mer detaljer

  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Inte dimbar

kr 170,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


Elegant och Funktionell Torre Ring Vägglampa

Den stilrena och moderna Torre ring vägglampa är en perfekt lösning för dig som söker en kombination av design och funktionalitet i din utomhusbelysning. Med sin eleganta svarta finish och fyrkantiga form, blir den ett smakfullt inslag på fasader eller trädgårdsmurar.

Imponerande Produktfunktioner

  • Effekt: 9W
  • Utrustad med en integrerad ljuskälla för smidig installation.
  • Drivs på 230V, vilket gör den enkel att ansluta till det befintliga elnätet.
  • Ger en ljusstyrka på 700 lumen med ett fokuserat ljus på 30 grader, perfekt för att framhäva specifika områden.

Flexibel Färgtemperatur

Lampan erbjuder tre olika ljusfärger tack vare dess CCT-teknologi, vilket gör att du kan anpassa belysningen efter olika behov och stämningar. Välj mellan varmvitt, kallvitt och dagsljus för att skapa den perfekta atmosfären.

Hög Ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85, säkerställer lampan en hög ljuskvalitet som ger ett naturligt och vackert ljus. Detta är idealiskt för att framhäva naturliga färger och för att skapa en inbjudande miljö, oavsett om lampan används i en privat eller kommersiell miljö.

Robust och Väderbeständig

Torre ring vägglampa kommer med en robust IP54-klassificering, vilket innebär att den tål fuktig luft och vattenstänk. Detta gör lampan väl lämpad för användning utomhus, där den kan motstå varierande väderförhållanden utan att påverkas.

Optimerade Dimensioner

Med dimensionerna 78 x 156 x 99 mm, erbjuder denna vägglampa en kompakt design som är lätt att integrera i olika arkitektoniska sammanhang. Den passar utmärkt för både små och stora ytor, där den diskret smälter in utan att kompromissa med stil och funktion.

Sammanfattning

Oavsett om du behöver en pålitlig belysningslösning för ditt hem eller företag, så erbjuder Torre ring svart vägglampa en kombination av estetik, praktiska funktioner och hög prestanda. Med denna lampa kan du vara säker på att få både effektiv belysning och en dekorativ touch till din utomhusmiljö.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
KulörCCT (Varm till Kall Vit)
Ljusstyrka700 lumens
Spridning30 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd156 mm.
Bredd78 mm.
Djup99 mm.
MaterialPLASTIC
Effekt och spänning
Effekt9W
Spänning230V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy