Torre 9W svart vägglampa, CCT
Fyrkantig, 3 ljusfärger, IP54 utomhus, 230V, inkl. ljuskälla

Spectrum Spectrum

New product

Torre 9W svart vägglampa, CCT - Fyrkantig, 3 ljusfärger, IP54 utomhus, 230V, inkl. ljuskälla Spectrum Expandera

Upplev den mångsidiga och stilfulla Torre 9W svart vägglampa, som kombinerar modern design med funktionalitet. Dess fyrkantiga form och justerbara ljusfärger skapar den perfekta atmosfären för dina utomhusområden.

  • 3 ljusfärger: Byt enkelt mellan varm(3000K), neutral(4000K) och kall(6000K) vit för att skapa önskad stämning.
  • IP54 klassificering: Skyddar mot damm och vattenstänk, vilket gör den idealisk för utomhusbruk.
  • Inbyggd ljuskälla: Levereras med en energieffektiv ljuskälla som säkerställer lång livslängd och låg energiförbrukning.
  • Fyrkantig design: Den stilrena och moderna designen ger ditt utomhusområde ett elegant och tidlöst uttryck.
  • Enkel installation: Ansluts direkt till 230V, utan behov av extra transformatorer.

Mer detaljer

  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Inte dimbar

kr 151,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


Elegant Utomhusbelysning för Ditt Hem

Förvandla ditt utomhusutrymme med denna eleganta och funktionella vägglampa. Med en solid design och avancerade funktioner, är denna lampa det perfekta valet för ytterväggar och andra utomhusområden.

Design och Funktionalitet

Med en stilren fyrkantig form och en svart finish, erbjuder denna vägglampa en modern estetik som enkelt smälter in i alla utomhusmiljöer. Dess kompakta dimensioner på 78 x 117 x 99 mm gör den idealisk för att monteras på väggar där utrymme är begränsat.

Tekniska Specifikationer

Lampan har en effekt på 9W, vilket säkerställer effektivt energianvändande utan att kompromissa på ljusstyrkan. Anslutningsspänningen är 230V, vilket gör den kompatibel med standard eluttag.

  • Ljusstyrka: Med en ljusstyrka på 700 lm och ett fokuserat ljus på 30 grader, skapar lampan ett kontrollerat och effektivt ljusflöde.
  • Ljuskvalitet: Ett RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger, vilket gör det idealiskt för att belysa ditt utrymme utan färgdistorsion.

Vädertålighet och Ljuskälla

Denna vägglampa har en IP54-klassificering, vilket innebär att den är robust nog att klara av fuktig luft och vattenstänk på framsidan, perfekt för utomhusbruk året runt. Dessutom kommer lampan med en integrerad ljuskälla, vilket eliminerar behovet av ytterligare inköp och gör installationen enkel och bekväm.

Flexibilitet i Belysning

Enheten har 3 justerbara ljusfärger vilket ger flexibilitet och kontroll över belysningsatmosfären. Du kan enkelt matcha ljuset med den stämning eller funktion som önskas för utrymmet.

För dem som söker kombinationen av estetik, kvalitet och funktionalitet i utomhusbelysning, är denna vägglampa ett utmärkt val som levererar både säkerhet och stil.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Ljusstyrka700 lumens
Spridning30 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd117 mm.
Bredd78 mm.
Djup99 mm.
MaterialPLASTIC
Effekt och spänning
Effekt9W
Spänning230V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy