Spectrum 50W LED lampa
E27, IP20,107 lm/W

Spectrum Spectrum

6333-0

New product

Spectrum 50W LED lampa - E27, IP20,107 lm/W Spectrum Expandera

Upplev den kraftfulla och energibesparande Spectrum 50W LED-lampan med E27-sockel, som ger ditt rum en klar och jämn belysning.

  • Kraftfull ljusstyrka: Med 5350 lumen säkerställer Spectrum 50W LED-lampan optimal och kraftfull belysning, perfekt för både hem och kontor.
  • Energibesparande: Med en verkningsgrad på 107 lm/W får du en stark ljusstråle utan att nämnvärt öka elräkningen.
  • Bred ljusspridning: En ljusspridning på 260 grader ger en jämn fördelning av ljuset i hela rummet utan mörka hörn.
  • Mångsidig användning: E27-sockeln gör det enkelt att installera glödlampan i många typer av lampor, och den kan även kompletteras med en E40 till E27-adapter för extra flexibilitet.

Mer detaljer

kr 276,00

inkl. moms.

I lager.


Spektakulär Belysning med Spectrum 50W LED-lampa

Upplev en revolutionerande ljuskvalitet med den Spectrum 50W LED-lampa. Denna lampa är designad för att möta dina belysningsbehov med en imponerande ljusstyrka på 5350 lumen, vilket säkerställer en lysande och effektiv belysning i varje rum.

Optimal Ljusspridning

Med en bred spridning på 260 grader, är denna LED-lampa perfekt för att skapa en jämn och konsekvent ljusfördelning. Perfekt för både arbets- och vardagsrum, ger denna lampa rätt belysning för alla tillfällen.

Energieffektiva Egenskaper

  • Effekt: 50W
  • Verkningsgrad: 107 lm/W
  • Spänning: Ansluts till 230V

Dessa egenskaper gör Spectrum LED-lampan till ett miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ som levererar maximalt ljus med minimal energikonsumtion.

Hög Ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85, sätter denna lampa en standard för naturligt och vackert ljus som genuint återger alla färger. Det gör den särskilt lämplig för miljöer där korrekt färgåtergivning är viktig.

Praktisk Design

  • Sockelstorlek: E27 med stor sockel
  • Dimensioner: 270 x 107 mm
  • Skyddsklass: IP20 - Ej vattentät

Denna LED-lampa är tillverkad med funktionalitet i fokus. Den passar perfekt i de flesta standardarmaturer med sin E27-sockel och erbjuder en elegant design som enkelt smälter in i vilken inredning som helst.

Oersättliga Fördelar

Spectrum 50W LED-lampa är inte bara en ljuskälla. Det är en investering i din belysningsmiljö. Med sina höga prestanda och effektiva drift säkerställer den en långvarig och tillförlitlig belysning för alla dina behov. Ta din belysning till nästa nivå med denna högkvalitativa LED-lampa.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
KulörNeutral vit
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka5350 lumens
Spridning260 grader
RA>= 83
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Bredd270 mm.
Djup107 mm.
Effekt och spänning
Effekt50W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy