Lagertömning: V-Tac 18W LED rör
Till presentation av bröd, 120 cm

V-Tac V-Tac

2094-0

New product

Reducerat pris! Lagertömning: V-Tac 18W LED rör - Till presentation av bröd, 120 cm Expandera

LED lysrör, som monteras direkt i armaturen och som fungerar som ersättning för ett vanligt lysrör.

Ersätter ett vanligt 36W lysrör och ger i de flesta fall upp till 50 % mer ljus på golvet än det befintliga röret.
Det har en bra spridning på hela 160 grader. 

Mer detaljer

kr 104,85

inkl. moms.

kr 233,00 inkl. moms.

-55%

I lager.


Produktbeskrivning:

Det här LED-röret från V-Tac är speciellt designat för att presentera bröd på ett effektivt sätt. Med en effekt på 18W ersätter det en traditionell 36W-lampa och ger dig mer ljusstyrka samtidigt som det är energieffektivt.

Anslutning och tekniska detaljer:

LED-röret ska anslutas till 230V för att fungera korrekt. Med en ljusstyrka på 1530 lm och en spridningsvinkel på 160 grader säkerställer det en jämn fördelning av ljuset över hela ytan där det är placerat.

Ljuskvalitet och mått:

Med ett imponerande RA-värde på 95-99 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger i sitt bästa ljus. Den livliga och naturliga belysningen skapar en inbjudande atmosfär för att presentera bröd på ett attraktivt sätt.

LED-röret har en längd på 120 cm och en diameter på 26 mm, vilket gör det enkelt att installera och passar perfekt för din presentation av bröd.

Denna produkt är ett pålitligt val för att förbättra belysningen och presentationen av bröd i din butik eller affärslokal. Med hög ljuskvalitet, energieffektivitet och enkel installation är detta LED-rör ett utmärkt val för dina behov.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- CE RoHS-certifikat
- CE LVD-certifikat
- CE EMC-certifikat

Ljus
KulörGul
DimbarNej
Ljusstyrka1530 lumens
Spridning160 grader
RA>= 95
Dimensioner
SockelG13
Höjd1200 mm.
Diameter26 mm.
Effekt och spänning
Effekt18W
Ersätt36W
Spänning230V
SpänningsintervallAC:180-240V, 50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
InstruktionsmanualVisa dokumentet
CE RoHS-certifikatVisa dokumentet
CE LVD-certifikatVisa dokumentet
CE EMC-certifikatVisa dokumentet


V-Tac - garant för kvalitet

V-Tac strävar efter att vara bland de ledande inom utveckling och spridning av energieffektiva produkter. Inom LED är V-Tac den 3:e största LED-producenten i Europa.

V-Tac har rykte om sig att vara ett av de mest pålitliga märkena på marknaden. De erbjuder LED-produkter av utmärkt kvalitet. Förutom LED-produkter omfattar deras sortiment energibesparande produkter som solceller och värmepumpar.
V-Tac är ett europeiskt företag med huvudkontor i London.

Officiell distributör
Vi är den officiella distributören i Norden. Därför köper du direkt från "källan" när du köper en V-Tac-produkt hos oss - det säkerställer snabb och bra service i alla avseenden. 

Europas 3:e största LED-producent
Förutom att vara spridd i Skandinavien har V-Tac vunnit stort insteg i Sydeuropa. Bland annat länder som Italien, Frankrike och Spanien har anammat V-Tac. V-Tac är närvarande i över 70 länder, vilket säkerställer dem en position som Europas 3:e största LED-producent.

Samsung-partner

V-Tac ingick i början av 2018 ett samarbete/partnerskap med Samsung. Avtalet säkerställer att V-Tac är bland de bästa när det gäller säkerhet, kvalitet och pålitlighet för LED-produkter som säljs direkt till konsumenterna.
Samsung levererar LED-chips och komponenter till V-Tac Pro-serien.

5 års fabriksgaranti
Serien av V-Tac-produkter med Samsung LED-chip har en extra hög energieffektivitet - V-Tac har stort förtroende för denna serie. Som ett bevis på deras tillit till produktserien, erbjuder de upp till 5 års fabriksgaranti på sina produkter med Samsung LED-chips.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy