Outlet: Outlet: Lagertömning:

Eglo Eglo

9305-0

New product

Outlet: Outlet: Lagertömning: Expandera


Ljus
Kulör2700K - 6500K + RGB
DimbarJa, Via app
Ljusstyrka806 lumens
RA>= 80

Dimensioner

Höjd118 mm.
Diameter60 mm.
SockelE27

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Effekt9 W
EnergiklassA+

Mer detaljer

kr 539,00

inkl. moms.

I lager.


Perfekt belysning för alla rum

Med vår högkvalitativa ljuskälla är det enkelt att förbättra belysningen i ditt hem eller på arbetsplatsen. Denna produkt är en del av vår lagertömning och erbjuder en enastående ljusupplevelse till ett konkurrenskraftigt pris. Utformad för att leverera optimalt ljusflöde och högkvalitativ färgåtergivning, är den perfekt för alla som söker efter en effektiv och pålitlig ljuskälla.

Specifikationer

  • Effekt: 2.5W – Energibesparande och miljömedveten.
  • Anslutning: 230V – Standardanslutning för enkel installation.
  • Ljusstyrka: 360 lm – Passar utmärkt för både allmänbelysning och stämningsskapande ljus.
  • RA-värde: 80-85 – Hög ljuskvalitet som säkerställer en naturlig färgåtergivning.

Fördelar med denna ljuskälla

Denna ljuskälla utmärker sig inte bara genom sin låga energiförbrukning utan också genom sin förmåga att återge färger på ett naturligt och vackert sätt. Med ett RA-värde på 80-85 är ljuset tillräckligt kvalitativt för de flesta behov, vilket gör den idealisk för vardagsrum, kök, kontor och andra utrymmen där klart och behagligt ljus är nödvändigt.

Energibesparing och hållbarhet

Med endast en effekt på 2.5W bidrar denna ljuskälla till betydande energibesparingar jämfört med traditionella glödlampor. Trots den låga energiförbrukningen ger den ändå en utmärkt ljusupplevelse med en ljusstyrka på 360 lm. Detta gör den inte bara kostnadseffektiv utan också ett hållbart val för den miljömedvetna konsumenten.

Enkel installation

Produkten är utformad med användarvänlighet i åtanke och kan enkelt anslutas till 230V. Detta innebär att du snabbt och bekvämt kan installera den utan behov av specialverktyg eller anlita professionell hjälp. Oavsett om du uppgraderar belysningen i hemmet eller på kontoret garanterar denna produkt en smidig och problemfri process.

Köp nu under vår lagertömning

Passa på att ta del av vårt fantastiska erbjudande under vår lagertömning. Fyll dina behov av kvalitetsbelysning samtidigt som du gör en ekonomiskt fördelaktig affär. Med begränsat lager är detta ett tidsbegränsat tillfälle du inte vill missa!

Ljus
KulörVarm vit
DimbarNej
Ljusstyrka360 lumens
RA>= 80
Effekt och spänning
Effekt2.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy