Outlet: 30W LED spotlight för 3-fasskenor, 24 grader, vit

New product

Reducerat pris! Outlet: 30W LED spotlight för 3-fasskenor, 24 grader, vit Expandera

Spotten kommer med en ljusstyrka på 2700 lumen och en spridningsvinkel på 24 grader. Dimning av denna glödlampa är inte möjlig glödlampan har ett effekt på 30 watt . Färgen på ljuset är 3000K eller 4000K se beskrivning nedan. RA värdet är> = 90

 

Beskrivning av hur glödlampan tänds:

Varm vit (3000 Kelvin) skapar en mysig och mer gyllene kulör , vilket bidrar till att skapa en mer ombonad atmosfär, vilket gör att den oftast används hemma. 
Neutral vit (4000 Kelvin) skapar ett mer naturligt ljus, vilket gör denna kulör optimal för arbetsbelysning, eftersom den tar bort gula och blå nyanser erhållna av varmt vitt och kallt vitt.
Kall vit (6400K) skapar ett ljus som är jämförbart med starkt solljus, vilket ger en mer blåaktig nyans. 


Förklaring av vad Kelvin är - klicka på bilden nedan:

Testa


Mer detaljer

  • Neutral

kr 376,60

inkl. moms.

kr 1.076,00 inkl. moms.

-65%

I lager.


Effektiv och Mångsidig LED Spotlight för 3-fasskenor

Skapa en optimal belysningslösning med vår 30W LED spotlight, särskilt designad för användning med 3-fasskenor. Denna spotlight är ett utmärkt val för både butiker och utställningslokaler där belysningens kvalitet är avgörande.

Kraftfull och Energisnål Belysning

Denna spotlight har en effekt på 30W och erbjuder en imponerande ljusstyrka på 2700 lumen (lm). Tack vare sin högeffektiva LED-teknik ger den mycket ljus utan att dra mycket energi, vilket gör den till ett miljövänligt val.

Perfekt för Arbets- och Butiksmiljöer

  • Färgtemperatur: Neutralvit
  • Ljusvinkel: 24 grader
  • Anslutning: 230V

Den neutralvita färgtemperaturen är idealisk för arbetsmiljöer, då det låter objekt och produkter framträda i sina naturliga färger utan störande blåa eller gula toner. Med en spridningsvinkel på 24 grader är spotlighten perfekt för att rikta ljuset på specifika områden eller objekt som behöver särskild belysning.

Modern Design i Stilrent Vitt

Den vita finishen i kombination med den strömlinjeformade designen garanterar att spotlighten smälter in i alla moderna interiörer utan att dra onödig uppmärksamhet. Dess subtila estetik gör den till en diskret men ändå effektiv del av rumsinredningen.

Enkel Installation och Flexibilitet

Spotlighten är enkel att installera och använda tack vare sin kompatibilitet med vanliga 3-fasskenor. Detta gör det lätt att justera ljusriktningen och styra ljusstyrkan efter behov, vilket är perfekt för olika belysningsscenarier.

Med denna spotlight kan du skapa den perfekta stämningen i vilken miljö som helst, samtidigt som du garanterar att belysningen är både energieffektiv och av hög kvalitet. Uppgradera din belysning idag för att skapa en mer inbjudande och funktionell miljö.

Ljus
KulörNeutral vit
Ljusstyrka2700 lumens
Effekt och spänning
Effekt30W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy