Spectrum Limea GO 25W LED-armatur
60cm, IP65 vattentät, 120lm/W, 230V

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum Limea GO 25W LED-armatur - 60cm, IP65 vattentät, 120lm/W, 230V Spectrum Expandera

Upplev en ny standard för belysning med Spectrum Limea GO 25W LED-armaturen - en kraftfull och effektiv lösning som kombinerar hållbarhet och ljusstyrka perfekt för alla miljöer.

  • Effektivitet: Med en imponerande ljusstyrka på 120 lm/W erbjuder denna armatur kraftfull belysning med minimal energiförbrukning.
  • Vattentät: IP65-klassificeringen säkerställer att armaturen är helt skyddad mot damm och vatten, vilket gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk.
  • Kompakt design: Med en längd på endast 60 cm är den enkel att installera även i de mest kompakta områdena utan att kompromissa med ljusstyrkan.
  • Hög prestanda: Fungerar effektivt vid 230V, vilket säkerställer stabil och pålitlig drift.
  • Lång livslängd: LED-teknik säkerställer långvarig prestanda, vilket minimerar behovet av frekvent byte och underhåll.

Mer detaljer

  • Neutral
  • Kall

kr 176,00

inkl. moms.

I lager.


Spectrum Limea GO 25W LED-armatur

LED-armaturen Spectrum Limea GO kombinerar effektiv energianvändning med hög ljuskvalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för en mångsidig belysningslösning. Den är särskilt designad för att ge jämn och pålitlig belysning i olika miljöer.

  • Effekt: 25W.
  • Anslutning: 230V.
  • Dimensioner: 600 x 52 x 60 mm.
  • IP65-klassificering: Utformad för att tåla vattenstänk och regn, perfekt för utomhusbruk.

Ljusegenskaper

Designad för att leverera effektiv och högkvalitativ belysning, erbjuder den en ljusstyrka på 3000 lumen samt en spridningsvinkel på 120 grader. Detta säkerställer en jämn ljusfördelning, vilket är idealiskt för att belysa större områden med ett enda armatur. Ljuset håller ett RA-värde på 80-85, vilket betyder att det återger färgerna på ett naturligt och estetiskt sätt.

Färgvariationer

Armaturen finns i två olika färgtemperaturer för att bäst passa dina behov:

  • Neutralvit (4000K): Perfekt för arbetsmiljöer där klart och koncentrerat ljus behövs. Denna nyans har inga starka blåa eller gula toner, vilket ger en ren färgåtergivning.
  • Kallvit (6000K): Om du söker ett ljus med en tydlig blåaktig ton, är detta valet. Det används vanligtvis i specialapplikationer som lackering och akvariebelysning.

Integrerad Design

En av de stora fördelarna med Spectrum Limea GO är dess integrerade ljuskälla. Detta innebär att du inte behöver bekymra dig om att byta ljuskällor regelbundet, vilket sparar tid och underhållskostnader samtidigt som det garanterar en långvarig ljuskvalitet.

Sammanfattningsvis är Spectrum Limea GO 25W LED-armatur ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och flexibel belysningslösning. Med dess robusta IP65-klassificering, olika färgtemperaturalternativ och höga ljuseffektivitet är den designad för att möta alla dina belysningsbehov både inomhus och utomhus.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
Ljusstyrka3000 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd52 mm.
Bredd600 mm.
Djup60 mm.
MaterialPLASTIC
Effekt och spänning
Effekt25W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy