Limea mini vattentät 36W komplett LED armatur
120cm, IP65, 230V

Spectrum Spectrum

New product

Limea mini vattentät 36W komplett LED armatur - 120cm, IP65, 230V Spectrum Expandera

Limea mini vattentät 36W komplett LED armatur är den ideala belysningslösningen för både inomhus- och utomhusmiljöer som kräver pålitlig och effektiv belysning.

  • Vattentät design (IP65): Perfekt för fuktiga och dammiga miljöer, såsom garage, källare och utomhusområden.
  • Kraftfull belysning: Med 36W LED-teknologi ger den en ljusstyrka som säkerställer optimal synlighet och säkerhet.
  • Energibesparande: Minska dina elkostnader med denna energieffektiva armatur som också är skonsam mot miljön.
  • Enkel installation: Den medföljande monteringsbeslaget och användarvänliga design gör installationen snabb och problemfri.
  • Elegant och slank design: Passar perfekt i alla miljöer utan att dominera rummet.

Mer detaljer

  • Neutral

kr 185,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Data om produkten: Limea Mini LED är en kraftfull belysningslösning med en effekt på 36W. Den är designad för att anslutas till 230V för enkel installation. Med en ljusstyrka på 4200 lm och en spridningsvinkel på 120 grader ger den en jämn och effektiv belysning.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 erbjuder Limea Mini LED en hög ljuskvalitet som visar färger på ett naturligt sätt. Det neutrala vita ljuset ger en behaglig arbetsmiljö utan blåa eller gula toner, vilket gör att belysta objekt framstår korrekt.

Färg på ljuset: Produktens ljus är neutralvitt, vilket passar bra för olika miljöer och ger en effektiv belysning utan skiftningar i färgåtergivningen.

Dimensioner: Limea Mini LED mäter 1237 x 27 x 53 mm och har en IP65-klassificering vilket innebär att den tål vattenstänk och regn. Den är lämplig att användas utomhus eller i fuktiga miljöer.

Övriga egenskaper: Den har en integrerad ljuskälla som förenklar installationen och minskar behovet av underhåll. Med en robust konstruktion och högkvalitativa material är Limea Mini LED en pålitlig belysningslösning som passar de flesta behov.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Ljusstyrka4200 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd27 mm.
Bredd1237 mm.
Djup53 mm.
MaterialPLASTIC
Effekt och spänning
Effekt36W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy