5m LED varm vit ljusslinga
50 LED, timer, 8 ljusspel, IP44, transparent kabel

Aigostar Aigostar

23927-0

New product

Ny 5m LED varm vit ljusslinga - 50 LED, timer, 8 ljusspel, IP44, transparent kabel Expandera

Upplev den perfekta atmosfären med vår 5m LED ljusslinga, som ger ett behagligt varmt vitt ljus och skapar en magisk stämning i ditt hem eller trädgård. Gör varje tillfälle speciellt med denna mångsidiga och vackra belysningslösning.

  • 50 LED-lampor: De energibesparande LED-lamporna säkerställer en lång livslängd och ett mjukt, varmt vitt ljus.
  • 3 meter sladd: Ger flexibilitet och frihet att placera ljusslingan där du önskar.
  • Inbyggd timer: Spara energi med den praktiska timerfunktionen som automatiskt tänder och släcker ljuset enligt ett förinställt schema.
  • 8 imponerande ljusspel: Välj mellan olika ljuseffekter för att skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle.
  • IP44 vattentäthet: Lämplig för både inomhus- och utomhusbruk, så att du kan dekorera både vardagsrum och trädgård året runt.
  • Transparent sladd: Den diskreta sladden smälter elegant in i omgivningen och fokuserar uppmärksamheten på de vackra ljusen.

Mer detaljer

kr 80,00

inkl. moms.

Skickas inom 7-9 dagar


Skapa stämning med en mångsidig ljusslinga

Letar du efter den perfekta ljusslingan för att skapa varm och inbjudande stämning i ditt hem eller trädgård? Denna 5m LED ljusslinga är precis vad du behöver. Med sina 50 lysdioder i varm vit färg är den idealisk för att lysa upp både inomhus- och utomhusmiljöer.

Flexibla ljusspel och enkel användning

Denna ljusslinga kommer med åtta olika ljusspel, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy ljusupplevelsen efter tillfälle och humör. Oavsett om du vill ha ett statiskt sken eller en mer dynamisk ljusshow, kan du enkelt justera inställningarna för att passa dina behov. Dessutom är slingan utrustad med en timerfunktion, vilket gör det möjligt att ställa in önskad tid för när slingan ska lysa upp.

Hållbarhet och säkerhet i fokus

Med en IP44-klassning är denna ljusslinga designad för att tåla fuktig luft och vattenstänk, vilket gör den perfekt för utomhusbruk i trädgården eller på balkongen. Den transparenta kabeln ger en diskret upphängning som inte stjäl uppmärksamhet från själva ljuset.

Tidsbesparande installation och långvarig garanti

  • Ljusslingans effekt är max 3.6W, vilket erbjuder en energisnål belysningslösning.
  • Den ska anslutas till ett 230V-uttag, vilket gör den kompatibel med de flesta hushåll.
  • Slingan har en total längd på 5000 mm, vilket ger dig flexibiliteten att anpassa den efter dina utrymmen.

För extra trygghet vid ditt köp medföljer en 3 års fabriksgaranti, vilket gör att du kan känna dig säker på att din ljusslinga kommer att hålla i många år framöver.

Vänlig miljö och estetiskt tilltalande

Den varma vita färgen på LED-lamporna skapar inte bara en mysig atmosfär, utan de är också skonsamma för miljön med sin energisnåla drift. Den genomskinliga kabeln gör ljusslingan både estetiskt tilltalande och enkel att integrera i olika inredningssammanhang.

Oavsett om du vill dekorera för festliga tillfällen eller helt enkelt njuta av en utomhusmiddag med stämningsfull belysning, är denna LED ljusslinga ett utmärkt val för alla miljöer.


Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- Datablad

Ljus
KulörVarm vit
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
Höjd5000 mm.
Effekt och spänning
EffektMAX 3.6W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
InstruktionsmanualVisa dokumentet
DatabladVisa dokumentet
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy