5m kallvit LED ljusslinga
100 LED, 5x0,4m, 25 rader, 8 ljusspel, IP44, transparent kabel

Aigostar Aigostar

23931-0

New product

Ny 5m kallvit LED ljusslinga - 100 LED, 5x0,4m, 25 rader, 8 ljusspel, IP44, transparent kabel Expandera

Upplev ljusets magi med vår 5m LED ljusslinga, som ger ditt rum en touch av elegans med sina 100 kallvita LED-lampor. Perfekt för både inomhus- och utomhusdekoration.

  • Fängslande Ljuserfarenhet: Skapa en förtrollande atmosfär med 100 klara LED-lampor som lyser i kallvitt.
  • Flexibel Storlek: Med en längd på 5 meter och 25 rader (5x0,4m) kan du enkelt anpassa ljusslingan efter dina specifika dekorationsbehov.
  • Variabel Ljusspel: Välj mellan 8 olika ljusspel för att skapa den perfekta stämningen, oavsett om det är för festliga tillfällen eller en avslappnande kväll.
  • Hållbar och Säker: Med IP44-klassificering är ljusslingan motståndskraftig mot vattenskvätt, vilket gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk.
  • Estetisk Design: Den transparenta ledningen smälter diskret in i omgivningen, så fokus förblir på det vackra ljuset.

Mer detaljer

kr 151,00

inkl. moms.

Skickas inom 7-9 dagar


Stämningsfull LED Ljusslinga för Alla Tillfällen

Ge ditt hem eller din trädgård en magisk atmosfär med denna fantastiska 5 meter långa LED ljusslinga. Perfekt för både inomhus- och utomhusbruk, kommer denna ljusslinga med hela 100 LED lampor för att lysa upp varje hörn av ditt utrymme.

Ljusslingan är designad med 25 rader av ljuspunkter som sprider ett vackert kallvitt sken, perfekt för att skapa eleganta ljuseffekter. Tack vare de 8 olika ljusspelen kan du enkelt växla mellan olika stämningar och hitta det perfekt ljusspelet för varje tillfälle.

Tekniska Specifikationer

  • Effekt: MAX 3.6W
  • Anslutning: 230V
  • Mått: 400 x 5000 mm
  • IP44 Klassificering: Tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan
  • Kabel: Transparent, för en diskret installation
  • Garanti: 3 års fabriksgaranti

Skapad för Hållbarhet och Säkerhet

Med en IP44-klassificering är denna ljusslinga designad att klara av fuktig luft och vattenstänk, vilket gör den till en idealisk lösning för att lysa upp din utomhusmiljö, även vid lättare regn. Den transparenta kabeln integreras enkelt i olika miljöer utan att stjäla uppmärksamhet från sceneriet.

Enkel Installation och Användning

Anslut ljusslingan enkelt till ett 230V eluttag och skapa din egen ljusshow med ett knapptryck. Ljusslingans låga effekt på MAX 3.6W ser till att den är energisnål utan att kompromissa på ljusintensiteten.

Denna ljusslinga blir en pålitlig partner för dina dekorativa behov, understödd av en generös 3 års fabriksgaranti vilket gör att du kan känna dig trygg i ditt köp.

Oavsett om det är för vardagslyx eller festliga tillställningar, kommer denna LED ljusslinga att tillföra det där lilla extra till ditt hem eller din trädgård.


Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- Datablad

Ljus
KulörKall vit
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
Höjd5000 mm.
Bredd400 mm.
Effekt och spänning
EffektMAX 3.6W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
InstruktionsmanualVisa dokumentet
DatabladVisa dokumentet
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy