10m batteri röd LED ljusslinga
200 LED, 8 ljusspel, IP44, grön/svart kabel

Aigostar Aigostar

23939-0

New product

Ny 10m batteri röd LED ljusslinga - 200 LED, 8 ljusspel, IP44, grön/svart kabel Expandera

Upplev enastående belysning med vår 10m 3AA batteri Röd LED ljusslinga, som förvandlar vilket rum som helst med sitt varma och inbjudande sken.

  • 200 Röda LED-ljus: Skapa en magisk atmosfär med en intensiv och lysande röd färg, perfekt för alla festliga tillfällen.
  • 8 Förtrollande Ljuseffekter: Välj mellan olika ljusinställningar, från lugna sken till pulserande effekter, för att matcha din stämning och tillfälle.
  • IP44 Vattentäthet: Idealisk för både inomhus- och utomhusbruk, vilket säkerställer hållbarhet och tillförlitlighet under alla väderförhållanden.
  • Praktisk Batteridriven: Enkel och flexibel placering utan behov av eluttag, perfekt för platser utan strömtillförsel.
  • Lång 10m Längd: Täcker större områden och ger dig frihet till kreativ dekoration, oavsett om det är för julgranen, balkongen eller trädgården.
  • Diskret Grön/Svart Kabel: Matchar naturligt med omgivningen och håller fokus på det vackra ljuset.

Mer detaljer

kr 116,00

inkl. moms.

I lager.


Lys upp ditt utrymme med våra flexibla LED-ljusslingor!

Fördjupa dig i stämningsfull belysning med denna bestående och mångsidiga LED-ljusslinga. Tillför en varm och fängslande atmosfär i ditt hem, trädgård eller uteplats med 200 skinande röda LED-lampor spridda över en 10 meter lång ljusslinga.

  • 8 Ljusspel: Välj mellan åtta olika ljuslägen för att skapa den perfekta stämningen för alla tillfällen. Från mysigt stilla ljus till pulserande ljusspel, anpassa ljuset efter ditt humör och tillfälle.
  • Enkel Anslutning: Ljusslingan drivs av ett 4.5V-batteri, vilket gör den lätt att placera var som helst utan att behöva oroa sig för vägguttag eller förlängningssladdar.
  • IP44-klassad: Med sin IP44-klassificering är denna slinga resistent mot fuktig luft och vattenstänk, vilket gör den perfekt för både inomhus- och utomhusanvändning.
  • Grön/svart kabel: Den subtila färgkombinationen av grön och svart kabel smälter perfekt in i både naturliga och moderna miljöer, vilket ger ljuset fokus i din belysningsuppsättning.
  • Långvarig Kvalitet: Inkluderar en omfattande 3 års fabriksgaranti för att säkerställa tillförlitlig prestanda och hållbarhet över tid.

Perfekt för att dekorera inför helgdagar, fester eller bara skapa en trivsam atmosfär i ditt vardagsutrymme. Låt fantasin flöda och använd den längs stigar, på altanen eller till och med inomhus för en personlig touch. Med en total längd på 10 000 mm, erbjuder denna ljusslinga betydande flexibilitet för en mängd olika tillämpningar.

Välj denna ljusslinga för att få ett stämningsfullt sken som lyfter ditt utrymme till en ny nivå av skönhet och funktionalitet. Oavsett om det är för en personlig hörna eller för att lysa upp en större yta, kommer detta belysningsalternativ att ge en unik glöd till varje miljö.


Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- Datablad

Ljus
KulörRød
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
Höjd10000 mm.
Effekt och spänning
Spänning4.5V
SpänningsintervallDC: 4.5V
Dokumentation
InstruktionsmanualVisa dokumentet
DatabladVisa dokumentet
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy