25m röd batteri LED ljusslinga
500 LED, 8 ljusspel, mörkgrön sladd

Aigostar Aigostar

23940-0

New product

Ny 25m röd batteri LED ljusslinga - 500 LED, 8 ljusspel, mörkgrön sladd Expandera

Upplev den magiska atmosfären med vår 25m långa röda 4AA batteri LED ljusslinga, som ger festlig belysning till varje tillfälle med sina 500 levande LED-lampor och en mörkgrön sladd som diskret smälter in i omgivningen.

  • Lång räckvidd: Med sina 25 meter kan denna ljusslinga enkelt täcka stora områden, perfekt för inomhus- och utomhusdekorationer.
  • Strålande röd glöd: Ge dina rum en varm och inbjudande lyster med de 500 intensiva röda LED-lamporna.
  • Flexibel energikälla: Drivs av 4AA batterier, vilket gör det enkelt att placera ljusslingan var som helst, utan att behöva oroa sig för eluttag.
  • 8 förtrollande ljusspel: Välj mellan olika ljusspel, från mjukt blinkande till festlig glöd, för att skapa den perfekta stämningen.
  • Diskret design: Den mörkgröna sladden är designad för att smälta in i bakgrunden och framhäva de levande lamporna.
  • Hållbar och säker: Robust konstruktion säkerställer långvarig användning och säkerhet, även i utsatta utomhusmiljöer.

Mer detaljer

kr 251,00

inkl. moms.

I lager.


Skapa Magisk Belysning med Vår LED Ljusslinga

Förvandla ditt hem, inomhus som utomhus, med denna imponerande 25 meter långa röd batteri LED ljusslinga. Perfekt för att skapa stämning under alla festligheter och säsonger. Slingan lyser starkt med 500 LED-lampor och erbjuder mångsidig användning tack vare dess olika ljusspel.

Funktioner och Fördelar

  • Åtta Ljusspel: Med åtta olika ljusspel kan du enkelt justera belysningen för den perfekta atmosfären. Välj mellan allt från romantisk glöd till livlig blinkning.
  • Anslutning och Effekt: Denna ljusslinga drivs av 6V, vilket säkerställer låg energiförbrukning samtidigt som den ger ett kraftfullt ljus.
  • Robust Design: Med en mörkgrön sladd smälter slingan diskret in i omgivningen, vilket gör den idealisk för både traditionella och moderna inredningar.
  • Väderresistent: Klassificeringen IP44 innebär att ljusslingan är skyddad mot fukt och vattenstänk, vilket gör den säker för utomhusbruk.
  • Produktdimensioner: Den imponerande längden på 25000 mm möjliggör kreativ dekorering och täcker större ytor med lätthet.
  • Garanti: Med en generös 3 års fabriksgaranti kan du känna dig trygg och säker med ditt köp.

Oavsett om du klär en julgran, dekorerar en altan eller skapar magi i vardagsrummet, är denna LED ljusslinga det perfekta valet. Skapa en atmosfär av värme och festlighet som kommer att förvåna både familj och vänner. Med dessa mångsidiga belysningsmöjligheter kommer ditt skapande ingen gräns att ha. Investera i belysning som står sig genom årstiderna och skapar glädje i många år framöver.


Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- Datablad

Ljus
KulörRød
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd25000 mm.
Effekt och spänning
Spänning6V
SpänningsintervallDC: 6V
Dokumentation
InstruktionsmanualVisa dokumentet
DatabladVisa dokumentet
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy