Outlet: Halo Design
COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-steg

Halo Design Halo Design

8417-0

New product

Reducerat pris! Outlet: Halo Design - COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-steg Expandera
COLOURS DIM LED XL 5W SMOKE ljuskälla från Halo Design är en LED-ljuskälla som ger ett varmt, behagligt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden som ger 1800 kelvingrader – nämligen glödtråden, bildar denna ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trivsamma omgivningar.
ljuskällan har rökfärgat glas och en gyllene nyans och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara drar 5 watt är den även dimbar vilket gör att du kan dimra den i 3 steg via din strömbrytare i väggen så det finns gott om potential att skapa precis den atmosfär i rummet du vill ha.
DIM LED-ljuskällorna finns i flera storlekar och former, så det finns även en till din lampa.

Mer detaljer

kr 332,55

inkl. moms.

kr 739,00 inkl. moms.

-55%

Denna vara är inte längre på lager.


Halo Design COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27 - En Överlägsen Ljuskälla

Utforska den senaste innovativa belysningsteknologin med Halo Design's COLORS DIM LED XL G165 i smokeutförande. Denna LED-lampa erbjuder en oöverträffad kombination av energisnålhet och hög ljuskvalitet, och är utformad för att enhöja vilket rum som helst med sitt naturligt vackra ljus.

  • Effekt: 5W E27 stor sockel
  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: 200 lm med 360 graders ljusspridning
  • Färgkvalitet: RA 80-85 för autentiska färgåtergivningar
  • Livslängd: Upp till 30,000 timmar av säker drift
  • Mått: 31 x Ø16.5 mm
  • IP-klass: IP20, ej vattentät

Denna lampa är perfekt för de flesta inomhusmiljöer tack vare sin högkvalitativa LED-teknologi som säkerställer pålitlig prestanda och minimal ljusstyrkereduktion över tid. Tack vare ett professionellt designat kylsystem kan användare förvänta sig en långvarig och hållbar belysning.

Med en imponerande spridningsvinkel på 360 grader säkerställer lampan en jämn ljusfördelning som belyser hela rummet. Detta, kombinerat med det höga RA-värdet, gör den idealisk för både allmänbelysning och accentbelysning, vilket framhäver färger naturligt och levande.

Halo Design COLORS DIM LED XL G165 erbjuder en smart och energieffektiv lösning för dagens krav på belysning utan att kompromissa med stil eller funktion. Låt detta ljus ingå i din belysningslösning och upplev skillnaden.

Ljus
KulörEkstra varm hvid
Extra varm vit kulör1800K
DimbarNej
Ljusstyrka200 lumens
Spridning360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd31 mm.
Diameter16.5 mm.
MaterialGlas
Effekt och spänning
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy