HiluX S3
1W, 360°, G4

Light Solutions

21924-0

New product

HiluX S3 - 1W, 360°, G4 Expandera
Den lilla G4 -stiften från danska Hilux är perfekt för lampor där du vill ha en slät och bred ljuskälla på 360 °. Det gör det idealiskt för till exempel en skrivbordslampa där du behöver ett bra och enhetligt ljus att arbeta vid. Stiftet kan också användas för riktningsljus i möbler så länge det finns utrymme för stiftet i det fläckiga.

Med sin höga färgåtergivning kommer du att uppleva ett naturligt och vackert ljus var du än placerar stiftet. Detta gör det lämpligt för olika armaturer där ljusets färg är viktig för den totala belysningen.

Hilux G4 -stiftet är designat med fokus på kvalitet och hållbarhet. Det är enkelt att installera och det ger dig många timmars effektiv och bekväm belysning. Även om det är litet ger det ett starkt ljus som kan tillgodose dina behov i många olika typer av lampor och fläckar.

När du väljer en G4-stift från Hilux kan du vara säker på att få en pålitlig och energieffektiv ljuskälla. Hilux ökar i hållbarhet och kvalitet, vilket återspeglas i alla deras produkter. Med denna styva kan du därför hjälpa till att skapa en mer miljövänlig belysning på ditt hem eller arbetsplats.

Stiftet är också utformat för att ha en lång livslängd, vilket innebär att du inte behöver byta ut den så ofta. På så sätt sparar du både pengar och resurser medan du njuter av ett konstant bra ljus i lamporna.

Oavsett om du behöver en 360 ° ljuskälla för din skrivbordslampa eller riktningsljus i dina möbler, är Hilux G4 -stiftet ett bra val. Med sitt vackra och naturliga ljus, högfärgade rendering och lång livslängd uppfyller det alla krav du kan ha för en ljuskälla.

Sammantaget kan det sägas att Hilux G4 -stiftet är det perfekta valet när du behöver en liten men kraftfull ljuskälla som kan tillgodose dina behov för effektiv belysning. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och hållbarhet är denna styv en investering i god belysning både nu och i framtiden.

Mer detaljer

kr 76,00

inkl. moms.

Skickas inom 1-3 dagar


Effektiv Belysning med Enastående Ljuskvalitet

Utforska fördelarna med denna energieffektiva och högkvalitativa ljuskälla. Med 1W effekt och en G4-sockel är det ett utmärkt val för många olika belysningsbehov i hemmet.

Teknisk Specifikation

  • Effekt: 1W
  • Sockel: G4
  • Spänning: 12V
  • Ljusstyrka: 80 lumen
  • Spridningsvinkel: 360°
  • RA-värde: 90-95
  • Dimensioner: 47 x Ø12.5 mm
  • IP-klassning: IP20 (Ej vattentät)

Ljuskvalitet som Skapar Atmosfär

Den här ljuskällan ger en ljusstyrka på 80 lumen kombinerad med en bred spridning på 360 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt i hela rummet. Det resulterar i ett jämnt och behagligt ljus som kan skapa den perfekta atmosfären för alla tillfällen.

Med en hög ljuskvalitet och RA-värde mellan 90-95, garanteras ett livligt och naturligt vackert ljus som effektivt framhäver alla färger. Det gör denna ljuskälla idealisk för att belysa områden där färger och detaljer är viktiga.

Hållbar och Kompakt Design

Med dimensionerna 47 x Ø12.5 mm är denna ljuskälla både kompakt och lätt att installera i olika armaturer. Trots dess lilla storlek levererar den en hög prestationsförmåga och ser till att dina belysningsbehov uppfylls på ett tillfredsställande sätt.

Idealisk För Inomhusbruk

Denna produkt har en IP20-klassning vilket betyder att den inte är vattentät och lämpar sig bäst för användning inomhus. Den passar perfekt i miljöer där skydd mot vatten inte är nödvändigt, till exempel inredningslampor och belysning under skåp.

En intelligent och miljövänlig lösning för din belysning. Utforska möjligheterna att förvandla ditt hem med detta energieffektiva och högkvalitativa ljus.

Ljus
KulörVarm vit
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
Ljusstyrka80 lumens
Spridning360 grader
RA>= 90
Dimensioner
SockelG4
Djup47 mm.
Diameter12.5 mm.
Effekt och spänning
Effekt1W
Spänning12V
SpänningsintervallDC: 12V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy