Spectrum G4 LED Pære 1,5W
1,5W, 12V, G4

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum G4 LED Pære 1,5W - 1,5W, 12V, G4 Spectrum Expandera

Upplev ljusets fulla potential med Spectrum G4 LED-lampa 1,5W – den perfekta lösningen för energivänlig och kraftfull belysning.

  • Energieffektiv: Med endast 1,5W strömförbrukning får du stark belysning utan att öka dina elräkningar.
  • Hög ljusstyrka: Producerar hela 110 lumen, vilket säkerställer ett klart och skarpt ljus i dina rum.
  • Lågspänning: Speciellt designad för att fungera med 12V, vilket gör den säker och mångsidig för många användningsområden.
  • Lång livslängd: LED-teknik säkerställer en längre livslängd jämfört med traditionella glödlampor, vilket minskar behovet av frekventa byten.
  • Miljövänligt: Spara energi och minska ditt CO2-avtryck med denna hållbara belysningslösning.
  • Enkel installation: G4-sockel gör det snabbt och enkelt att byta ut dina gamla glödlampor.

Mer detaljer

  • Varm
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 30,00

inkl. moms.

I lager.


Produktinformation:

LED G4 1,5W Kolonn är en energieffektiv lampa med en G4 sockel som är lämplig för anslutning till 12V. Denna lampa har en effekt på 1,5W och ger en imponerande ljusstyrka på 110 lumen. Den har en bred spridning på 270 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt över ytan.

Ljuskvalitet:

RA-värde på 80-85: LED G4 1,5W Kolonn garanterar en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket betyder att ljuset visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta gör lampan lämplig för de flesta behov.

Färgalternativ:

Du kan välja mellan två färgtemperaturer för ljuset. Varmvit (3000K): Ger ett avkopplande sken som skapar en trevlig atmosfär. Kallvit (6000K): Ger ett svalt ljus med en blåaktig nyans, passande för speciella applikationer som lackering och akvarier.

Dimensioner:

LED G4 1,5W Kolonn har dimensioner på 36 mm, vilket gör den kompakt och enkel att installera i olika typer av armaturer eller lampor.

Denna LED-lampa är ett utmärkt val för att skapa en ljus och välbelyst miljö med hög ljuskvalitet och energieffektivitet. Oavsett om du behöver belysning för hemmet, kontoret eller andra utrymmen, kommer LED G4 1,5W Kolonn att leverera pålitligt och effektivt ljus.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Varm vit kulör3000K
Kall vit kulör6000K
Ljusstyrka110 lumens
Spridning270 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelG4
Djup36 mm.
Effekt och spänning
Effekt1.5W
Spänning12V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy