Spectrum 7W LED lampa
G9, 230V

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 7W LED lampa - G9, 230V Spectrum Expandera

Upplev skillnaden med vår Spectrum 7W LED-lampa - G9, 230V, som kombinerar energieffektivitet med kraftfull belysning för ditt hem eller kontor.

  • Hög ljusstyrka: Med 770 lumen levererar denna glödlampa bra ljus som skapar en trevlig atmosfär.
  • Energieffektiv: Spara på din elräkning med denna 7W LED-lampa, som ger samma ljusstyrka som traditionella glödlampor men använder betydligt mindre energi.
  • Enkel installation: Passar perfekt till G9-sockel, vilket gör byte av gamla glödlampor snabbt och problemfritt.
  • Stabil prestanda: Fungerar på 230V, vilket säkerställer en pålitlig och konstant ljuskälla utan flimmer.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 57,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och Mångsidig Belysning med Spectrum 7W LED Lampa

Upptäck fördelarna med denna energieffektiva 7W LED lampa som är utformad för att erbjuda en bred ljusfördelning och hög ljuskvalitet. Den kommer med en G9 sockel och är enkel att integrera i befintliga armaturer med en spänning på 230V.

Ljusprestanda och Kvalitet

Med en imponerande ljusstyrka på 770 lm och en spridningsvinkel på 270 grader, garanterar denna lampa en jämn och effektiv ljusdistribution. Ett RA-värde på 80-85 säkerställer att ljusstyrkan har en hög kvalitet som presenterar färgerna på ett naturligt och vackert sätt.

Valbara Ljusfärger

Spectrum 7W LED lampa ger dig flexibiliteten att välja mellan tre olika ljusfärger som kan anpassas efter dina behov och den miljö där ljuset används:

  • Varmvit (3000K): Skapa en inbjudande och avkopplande atmosfär med ett varmt, mjukt sken — perfekt för hem och vardagsrum.
  • Neutralvit (4000K): Ge en behaglig och effektiv belysning utan störande färgtoner, idealiskt för arbetsmiljöer där fokus och koncentration är viktiga.
  • Kallvit: Med en klar blåaktig ton är denna ljusfärg utmärkt för speciella behov såsom lackering och dekorativa effekter i akvarier.

Praktiska Dimensioner och Installation

Med måtten 71 x 21 mm, är denna LED-lampa kompakt och passar enkelt in i trånga utrymmen. Den är ett utmärkt val för både nya installationer och uppgraderingar av befintlig belysning.

Sammantaget erbjuder Spectrum 7W LED lampa en kombination av hög prestanda, lång livslängd och energibesparing. Perfekt för dig som söker en lampa som både är miljövänlig och kostnadseffektiv.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka770 lumens
Spridning270 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelG9
Bredd71 mm.
Djup21 mm.
Effekt och spänning
Effekt7W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy