Spectrum 7,5W LED lampa
GU10, 230V, matteret hvid plast

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 7,5W LED lampa - GU10, 230V, matteret hvid plast Spectrum Expandera

Upplev kraftfull och energieffektiv belysning med Spectrum 7,5W LED-lampa - GU10, 230V, matt vit plast, som förvandlar dina rum med klart och behagligt ljus.

  • Hög ljusstyrka: Med en ljusstyrka på 710 lumen får du bra belysning.
  • Bred ljusvinkel: Med en spridningsvinkel på 110 grader får du en bred och jämn ljusfördelning, vilket är idealiskt för både arbetsytor och mysiga vardagsrum.
  • Enkel installation: GU10-sockel gör det enkelt att installera glödlampan i dina befintliga lampor med GU10-sockel
  • Estetisk design: Den mattvita plasten ger ett modernt och stilrent utseende som passar perfekt in i de flesta hem.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 25,00

inkl. moms.

I lager.


Specifikationer för Spectrum 7,5W LED lampa

Produktnamn: Spectrum 7,5W LED lampa, GU10, 230V, matteret hvid plast

Data om produkten: 7,5W LED-lampa med GU10 sockel som ansluts till 230V. Ger en ljusstyrka på 710 lm med en spridningsvinkel på 110 grader för jämn ljusfördelning. Har ett högt RA-värde på 80-85 för naturligt vackert ljus och korrekt färgåtergivning.

Färg på ljuset: Välj mellan tre färgalternativ: Varmvit (3000K), Neutralvit och Kallvit (6000K). Varmvit ger en avkopplande atmosfär, Neutralvit ger effektiv belysning utan tonade färger och Kallvit ger ett svalt ljus med blåaktig nyans.

Dimensioner: 56 x 50 mm

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Varm vit kulör3000K
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka710 lumens
Spridning110 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelGU10
Bredd56 mm.
Djup50 mm.
Effekt och spänning
Effekt7.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy