Gledopto 5W Zigbee LED-lampa
Hue-kompatibel, 12V/24V, RGB+CCT, MR16

New product

Gledopto 5W Zigbee LED-lampa - Hue-kompatibel, 12V/24V, RGB+CCT, MR16 Expandera

Upplev en värld av färg och stämning med Gledopto 5W Zigbee LED-lampa - det perfekta tillskottet till ditt smarta hem!

  • HUE-kompatibel: Integrera enkelt med ditt befintliga HUE-system för en sömlös smart hemupplevelse.
  • RGB+CCT: Skapa den perfekta atmosfären med ett brett spektrum av färger och justerbar vittemperatur.
  • Effektiv belysning: Med 5W effekt och 30 graders spridning får du exakt och fokuserat ljus där du behöver det.
  • Enkel installation: MR16-sockeln passar dina nuvarande armaturer perfekt, och glödlampan kan användas på både 12V och 24V.
  • Zigbee-kontroll: Kräver en Zigbee-hub eller Zigbee fjärrkontroll för full kontroll, så att du kan styra ljuset med din smartphone eller röstassistent.
  • Fungerar med: Hue, Homey, Smartthings etc.

Gledopto 5i1 controllern är Philips Hue kompatibel, och kan därför styras via Hue Bridge.
Gledopto MR16 Zigbee glödlampa.
RGB + CCT (2200-6500K)
30 graders spridning
RA80

Mer detaljer

  • RGB + CCT (Varm till Kall Vit)
  • Via Zigbee

kr 225,00

inkl. moms.

Skickas inom 13-15 dagar


Innovativ belysningslösning med Gledoptos 5W Zigbee LED-lampa

Upplev en ny nivå av belysning med Gledoptos 5W Zigbee LED-lampa, designad för att erbjuda både flexibilitet och hög prestanda. Denna lampa är perfekt för dig som söker en smart och effektiv belysningslösning.

Denna LED-lampa är Hue-kompatibel och fungerar smidigt med Zigbee-protokollet, vilket gör den enkel att integrera i ditt smarta hemsystem. Genom att använda Zigbee säkerställs en stabil och energieffektiv kontroll av belysningen.

Tekniska specifikationer och kännetecken

  • Effekt: 5W
  • Spänning: 12V-24V
  • Ljusstyrka: 500 lumen
  • Ljusvinkel: 30 grader för fokuserat och kontrollerat ljus
  • Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85 som ger ett naturligt och vackert ljus
  • Dimensioner: 51 x Ø50 mm
  • IP-klass: IP20, vilket innebär att den ej är vattentät

Med en ljusstyrka på 500 lumen och en fokuserad ljusvinkel på 30 grader säkerställer denna lampa att du får ett klart och fokuserat ljus där du vill ha det. Detta är idealiskt för precisionsarbete eller där behovet av exakt belysning är av största vikt.

Det höga RA-värdet mellan 80-85 innebär att denna lampa reproducerar färger på ett naturtroget sätt, vilket är avgörande för ett estetiskt tilltalande hem eller arbetsmiljö. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta ändamål, från daglig användning till mer specialiserade behov.

Användarvänlig och flexibel

Gledopto 5W Zigbee LED-lampa är enkel att installera och använda. Den ska anslutas till ett strömområde mellan 12V och 24V, vilket ger dig flexibilitet beroende på dina befintliga elkonfigurationer. Fast att lampan har IP20-klassning, vilket innebär att den inte är avsedd för utomhusbruk eller fuktiga miljöer, passar den utmärkt för inomhusmiljöer där du vill ha estetisk och funktionell belysning.

Den moderna designen med mått på 51 x Ø50 mm gör att den passar perfekt i de flesta lampfästen, särskilt dem som kräver MR16-lampor. Dess kompakta formfaktor gör den dessutom till ett utmärkt val för både praktisk och dekorativ belysning.

Skapa atmosfär med RGB+CCT-funktionalitet: Med RGB+CCT-funktionen kan du enkelt anpassa färg och ton på ljuset vilket ger oändliga möjligheter att sätta stämningen i ditt hem. Fyll ditt rum med färgglatt ljus eller välj en mer subtil ton beroende på ditt humör eller aktivitet.

Sammanfattningsvis erbjuder Gledopto 5W Zigbee LED-lampa ett högkvalitativt ljus, flexibilitet i installation och användning, samt möjligheten att skapa en personlig belysningsupplevelse som förhöjer atmosfären i vilket rum som helst.

Ljus
KulörRGB + CCT (Varm till Kall Vit)
DimbarJa, Smart Home
Ljusstyrka500 lumens
Spridning30 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd51 mm.
Diameter50 mm.
MaterialAluminium+PC
Effekt och spänning
Effekt5W
Spänning12V-24V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy