HiluX D7 Gen2
6W, 420lm, RA95, 2700K, Dimbar, Utomhus, Vit

Light Solutions

21908-0

New product

HiluX D7 Gen2 - 6W, 420lm, RA95, 2700K, Dimbar, Utomhus, Vit Expandera

HiluX D7 Gen 2 infälld spot – En pålitlig lösning för professionella installatörer

Uppgradera dina projekt med HiluX D7 Gen 2, en toppmodern infälld spot designad för att leverera hög prestanda och exceptionell tillförlitlighet. Denna spot är idealisk för professionella installatörer som kräver kvalitet och hållbarhet i sina belysningslösningar.

Egenskaper:

Effektiv ljusstyrka: Med en strömförbrukning på endast 6W, levererar HiluX D7 Gen 2 en imponerande ljusstyrka på 420 lumen och en varm färgtemperatur på 2700K, vilket säkerställer en behaglig atmosfär.
Hög färgåtergivning: Med ett Ra95-värde ger denna punkt utmärkt färgåtergivning, vilket är viktigt för miljöer där precision i färgåtergivningen är viktig.
Dimmerfunktion: Ger full dimbarhet ner till 1 %, kompatibel med alla vanliga dimmers, vilket gör att du kan justera belysningen efter behov.
Designad för proffs:

Enkel och säker installation: HiluX D7 Gen 2 kan installeras direkt i isolering tack vare dess isoleringsklass 3 och SDCM 3-standard, vilket säkerställer en säker och effektiv installation utan risk för överhettning.
Hållbara monteringselement: Utrustad med robusta fjädrar som säkerställer att den inbyggda punkten förblir stadig och inte börjar sjunka med tiden.
Flexibel användning: IP44-klassificeringen gör denna plats idealisk för både inomhus- och utomhusbruk, samt installation i våtrum.
Långtidsgaranti:

5 års garanti: HiluX D7 Gen 2 kommer med en utökad garanti på 5 år, vilket bevisar produktens hållbarhet och vårt förtroende för dess långvariga prestanda.
Perfekt för alla platser:

Med en spridningsvinkel på 40 grader erbjuder HiluX D7 Gen 2 en optimal och bred ljusfördelning som kan täcka större ytor eller fokusera på specifika punkter.

Mer detaljer

kr 307,00

inkl. moms.

I lager.


Premium Utomhusbelysning med HiluX D7 Gen2

För dig som letar efter högkvalitativ utomhusbelysning med en fantastisk ljuskvalitet, erbjuder HiluX D7 Gen2 en optimal lösning. Denna belysningsarmatur är designad för att möta de mest krävande behov med sin kombination av prestanda och hållbarhet.

  • Effekt: Bidrar med 6W, vilket ger en energisnål ljuskälla som är perfekt för utomhustillämpningar.
  • Spänning: Fungerar smidigt med standard 230V-anslutning.
  • Ljusstyrka: Med 420 lumen erbjuder den ett kontrollerat och fokuserat ljusflöde på 40 grader.
  • Ljuskvalitet: RA-värdet på 95-99 säkerställer ett naturligt och levande ljus som optimalt återger färger.
  • Dimningsmöjligheter: Kan enkelt dimras för att skapa rätt atmosfär vid olika tillfällen.

HiluX D7 Gen2 är en kompakt och lättinstallerad lösning för alla slags miljöer, med dimensionerna 49 x Ø80 mm och en hålstorlek på 680 mm. Den passar därför i de flesta standarduttag och är enkel att integrera i olika belysningslösningar.

Designad för utomhusbruk, är den här produkten skyddad mot fukt och vattenstänk med en IP44-klassning. Detta gör den till ett pålitligt val för exponering mot väder och vind utan att kompromissa med säkerheten eller prestanda.

Med en integrerad ljuskälla innebär det att du slipper krångel med extra ljuskällor, vilket ger en stilren och underhållsfri armatur.

Sammanfattningsvis erbjuder HiluX D7 Gen2 en utmärkt balans mellan funktion och form. Vare sig det handlar om att lysa upp din trädgård, gångvägar eller andra utomhusutrymmen, kan du lita på att denna belysning ger den kvalitet och stil som du förväntar dig. Låt ditt utomhusområde lysa med livfullt ljus varje kväll.

Ljus
KulörVarm vit
Varm vit kulör2700K
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Ljusstyrka420 lumens
Spridning40 grader
RA>= 95
Dimensioner
Höjd49 mm.
Diameter80 mm.
Hålstorlek680 mm.
MaterialPlast / Aluminium
Effekt och spänning
Effekt6W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 230V, 50/60Hz
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy