HiluX D3 Tilt360
Full Spectrum LED Inbyggnadsspot, RA97, 2700K, Svart

Light Solutions

21916-0

New product

HiluX D3 Tilt360 - Full Spectrum LED Inbyggnadsspot, RA97, 2700K, Svart Expandera

HiluX D3 Tilt360 – Full Spectrum LED-infälld spot

Uppgradera dina belysningsprojekt med den innovativa HiluX D3 Tilt360, en Full Spectrum LED-infälld spot som kombinerar flexibilitet och hög prestanda. Designad för att möta kraven från både moderna och traditionella miljöer, är denna spot den idealiska lösningen för alla professionella installatörer.

Utmärkt ljuskvalitet och anpassningsalternativ:

Full Spectrum LED: Med ett Ra97-värde ger HiluX D3 Tilt360 exceptionell färgåtergivning, vilket säkerställer att färgerna i ditt rum blir levande och naturliga.
Färgtemperaturer: Finns i både 3000K och 2700K för att passa olika preferenser och applikationer.
Designalternativ: Välj mellan en stilren vit eller elegant svart finish som enkelt integreras i vilken inredning som helst.
Innovativ design och funktionalitet:

TILT360-funktion: Denna spot har en unik TILT360-funktion som tillåter justering i alla riktningar med ett enda tryck, vilket ger fullständig kontroll över ljusriktningen, perfekt för dynamiska och mångsidiga belysningsarrangemang.
Enkel och säker installation: Spotlighten kan installeras direkt i isoleringen, vilket är idealiskt för både nya projekt och byte av gamla halogenspots i Ø55-hål.
Med sin låga monteringshöjd på 37 mm passar den i nästan alla tak
Hög användbarhet och säkerhet:

Flexibel placering: Med en IP44-klassning är HiluX D3 Tilt360 skyddad mot inträngning av damm och vatten, vilket gör den lämplig för installation både inomhus, utomhus och i våtrum.
Dimmbarhet: Kan dimras ner till 1% med alla vanliga dimmers vilket gör att belysningen kan anpassas efter behov och preferenser.
Långtidsdrift och garanti:

5-års garanti: Med en 5-års garanti stödjer denna spot långvarig, pålitlig och underhållsfri användning.
SCDM 2: Säkerställer konsekvent färgkvalitet över tid, vilket är avgörande för platser med flera ljuskällor.
Optimal ljusfördelning:

40 graders spridning: En bred spridningsvinkel på 40 grader erbjuder omfattande täckning, perfekt för att belysa större ytor eller framhäva specifika element i rummet.

Mer detaljer

kr 291,00

inkl. moms.

I lager.


HiluX D3 Tilt360: En Perfektion i Ljusdesign

Letar du efter den ultimata belysningslösningen? Denna integrerade LED inbyggnadsspot kombinerar stil, funktionalitet och ljuskvalitet för att ge dig en belysningsupplevelse som överträffar dina förväntningar.

Med en effekt på 6W, kan HiluX D3 Tilt360 anslutas direkt till 230V, vilket gör installationen smidig och enkel. Den erbjuder en ljusstyrka på 450 lm och ger ett kontrollerat ljusflöde med en spridningsvinkel på 40 grader. Detta möjliggör ett riktat och fokuserat ljus som är idealiskt för både allmän och accentbelysning.

Overlägsen Ljusåtergivning

En av de mest imponerande egenskaperna hos denna LED-spot är dess högsta ljuskvalitet med ett RA-värde mellan 95-99. Det garanterar ett livligt och naturligt vackert ljus som sprudlande visar alla färger korrekt. Denna ljuskvalitet är tillräcklig för de flesta behov, från kontor och hem, till utrymmen där detaljrikedom i färger är avgörande.

Anpassningsbar Belysning

En viktig funktion som många uppskattar är möjligheten att dimmra ljuset. Det ger dig friheten att justera ljusstyrkan efter stämning och behov, vilket är perfekt för att skapa en behaglig atmosfär i ditt hem eller arbetsmiljö.

Kompakt och Elegant Design

HiluX D3 Tilt360 är inte bara funktionell utan också stilren med dimensioner på 36 x Ø72 mm och en hålstorlek på 55 mm. Dess svarta finish gör den till ett elegant tillskott i både moderna och traditionella interiörer.

Robusthet och Långvarighet

Med en IP44-klassificering är denna inbyggnadsspot tålig mot fuktig luft och vattenstänk på framsidan, vilket gör den lämplig för användning i badrum och kök. Den integrerade ljuskällan bidrar till en sömlös och underhållsfri design, vilket ger en hållbar och pålitlig belysningslösning.

  • Effekt: 6W
  • Spänning: 230V
  • Ljusstyrka: 450 lm
  • Spridningsvinkel: 40 grader
  • Färgåtergivning: RA 95-99
  • Dimbar: Ja
  • Dimensioner: 36 x Ø72 mm
  • Hålstorlek: 55 mm
  • IP44: Fuktsäker och vattensäker
  • Finish: Svart

Oavsett om du ska uppgradera ditt belysningssystem eller startar från början, levererar HiluX D3 Tilt360 den kombination av kvalitet, design och funktionalitet du söker. Upplev skillnaden med ett högkvalitativt LED-ljus som förvandlar varje rum.

Ljus
KulörVarm vit
Varm vit kulör2700K
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Ljusstyrka450 lumens
Spridning40 grader
RA>= 97
Dimensioner
Höjd36 mm.
Diameter72 mm.
Hålstorlek550 mm.
MaterialPlast / Aluminium
Effekt och spänning
Effekt6W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 230V, 50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy