CEILINE III LED DOWNLIGHT 230V 20W 190mm

Spectrum Spectrum

New product

CEILINE III LED DOWNLIGHT 230V 20W 190mm Spectrum Expandera

  • Neutral

kr 176,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Data om produkten: CEILINE III LED DOWNLIGHT är en kraftfull och energieffektiv LED-downlight med en effekt på 20W. Den är designad för att anslutas till 230V för enkel installation.

Ljusegenskaper: Denna LED-downlight ger en imponerande ljusstyrka på 1700 lm och har en bred spridning på 90 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 gör att den ger ett naturligt vackert ljus som framhäver alla färger.

Färg på ljuset: CEILINE III LED DOWNLIGHT finns i neutralvit färg. Den neutrala nyansen ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö, utan några blåa eller gula toner som kan förvränga färgåtergivningen.

Dimensioner: Denna downlight har dimensionerna 190 x 90 mm, vilket gör den lätt att installera i olika typer av tak.

Övrig information: CEILINE III LED DOWNLIGHT har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus. Med sin höga ljuskvalitet och jämn spridning är denna downlight lämplig för de flesta behov, oavsett om det är för belysning i hemmet, på kontoret eller i butikslokaler.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Ljusstyrka1700 lumens
Spridning90 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Bredd190 mm.
Djup90 mm.
MaterialPLASTIC
Effekt och spänning
Effekt20W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy