V-Tac 100W LED strålkastare, CCT
3 ljusfärger, Arbetslampa, utomhus

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED strålkastare, CCT - 3 ljusfärger, Arbetslampa, utomhus v-tac Expandera

Upplev den ultimata belysningslösningen med V-Tac 100W LED strålkastare - din 3i1 arbetslampa för alla utomhusprojekt.

  • 3 ljusfärger i en lampa: Byt enkelt mellan varm vit (3000K), neutral vit (4000K) och kall vit (6500K) med hjälp av en praktisk knapp på strålkastaren.
  • Energieffektiv: Med en effekt på endast 100W får du kraftig belysning utan att kompromissa med energiförbrukningen.
  • Robust och väderbeständig: Designad för utomhusbruk, strålkastaren är IP65-klassificerad och tål både regn och damm.
  • Lång livslängd: LED-teknologi säkerställer en lång livslängd, vilket minimerar behovet av frekventa byten och underhåll.
  • Användarvänlig installation: Monteras enkelt på väggar, stativ eller andra ytor, så att du snabbt kan komma igång med ditt projekt.
  • Utmärkt ljusöverföring: Upplev kraftig och jämn belysning som säkerställer optimal synlighet, oavsett var du arbetar.

Mer detaljer

  • 3-i-1
  • Inte dimbar
  • Grå

kr 342,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och mångsidig LED-strålkastare för utomhusbruk

Här är ett LED-ljus som inte bara är kraftfullt utan också flexibelt och miljövänligt. Med en effekt på 100W passar denna strålkastare perfekt som arbetslampa eller för att lysa upp större områden utomhus. Den är utformad för att leverera ljus av hög kvalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för både professionella och privata användare.

Huvudfunktioner

  • Effekt: 100W - tillräckligt kraftfull för att uppfylla dina belysningsbehov
  • Anslutning: Måste anslutas till 230V - enkel installation för standard eluttag
  • Ljusstyrka: 8150 lm - ger starkt och klart ljus
  • Spridning: 90 grader - bred ljusfördelning för jämn belysning
  • Ljuskvalitet: RA-värde 80-85 - visar naturligt och vackert ljus

Design och hållbarhet

Med sina kompakta dimensioner på 262 x 274 x 26 mm är denna strålkastare enkel att montera utan att den tar för mycket plats. Den robusta konstruktionen är inte bara stilsäker utan också hållbar, vilket gör den idealisk för alla klimatförhållanden.

Utomhusanvändning

Strålkastaren har en IP65-klassning, vilket innebär att den är resistent mot damm och tål vattenstänk samt regn. Detta garanterar tillförlitlig drift även i svåra väderförhållanden, vilket gör den perfekt för trädgårdar, uppfarter eller byggarbetsplatser.
Med sin integrerade ljuskälla är underhåll och byte av lampor ett minne blott.

Flexibilitet och anpassningsbarhet

Med denna strålkastare kan du enkelt anpassa ljuset efter dina specifika behov, vilket gör den idealisk för en mängd olika användningsområden. Vare sig du behöver precision vid arbete eller vill skapa stämningsbelysning i din trädgård, erbjuder denna produkt en lösning som möter kraven.

Sammanfattningsvis är denna LED-strålkastare en smart investering för den som behöver en robust, energieffektiv och flexibel ljuskälla som inte gör avkall på ljuskvalitet eller prestanda.

Ljus
Kulör3 i 1
DimbarNej
Ljusstyrka8150 lumens
Spridning90 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd274 mm.
Bredd262 mm.
Djup26 mm.
MaterialAluminium
Effekt och spänning
Effekt100W
Spänning230V
SpänningsintervallAC:220-240V, 50/60Hz
EnergiklassF (A-G)


V-Tac - garant för kvalitet

V-Tac strävar efter att vara bland de ledande inom utveckling och spridning av energieffektiva produkter. Inom LED är V-Tac den 3:e största LED-producenten i Europa.

V-Tac har rykte om sig att vara ett av de mest pålitliga märkena på marknaden. De erbjuder LED-produkter av utmärkt kvalitet. Förutom LED-produkter omfattar deras sortiment energibesparande produkter som solceller och värmepumpar.
V-Tac är ett europeiskt företag med huvudkontor i London.

Officiell distributör
Vi är den officiella distributören i Norden. Därför köper du direkt från "källan" när du köper en V-Tac-produkt hos oss - det säkerställer snabb och bra service i alla avseenden. 

Europas 3:e största LED-producent
Förutom att vara spridd i Skandinavien har V-Tac vunnit stort insteg i Sydeuropa. Bland annat länder som Italien, Frankrike och Spanien har anammat V-Tac. V-Tac är närvarande i över 70 länder, vilket säkerställer dem en position som Europas 3:e största LED-producent.

Samsung-partner

V-Tac ingick i början av 2018 ett samarbete/partnerskap med Samsung. Avtalet säkerställer att V-Tac är bland de bästa när det gäller säkerhet, kvalitet och pålitlighet för LED-produkter som säljs direkt till konsumenterna.
Samsung levererar LED-chips och komponenter till V-Tac Pro-serien.

5 års fabriksgaranti
Serien av V-Tac-produkter med Samsung LED-chip har en extra hög energieffektivitet - V-Tac har stort förtroende för denna serie. Som ett bevis på deras tillit till produktserien, erbjuder de upp till 5 års fabriksgaranti på sina produkter med Samsung LED-chips.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy