Noctis Lux Floodlight 10W
230V, IP65, 90x75x27mm, Hvit

Spectrum Spectrum

New product

Noctis Lux Floodlight 10W - 230V, IP65, 90x75x27mm, Hvit Spectrum Expandera

Upptäck den kraftfulla Noctis Lux Floodlight 10W - en energieffektiv belysningslösning som kombinerar hållbarhet och hög prestanda för utomhusbelysning.

  • Energieffektivitet: Med endast 10W förbrukning levererar denna projektor maximal ljusstyrka, vilket minskar energiförbrukningen och sparar pengar.
  • IP65-klassificering: Designad för att motstå olika väderförhållanden, IP65-certifieringen säkerställer att projektorn är damm- och vattentät, idealisk för utomhusbruk.
  • Kompakt design: Med måtten 90x75x27mm passar denna strålkastare diskret och stilfullt in i alla utomhusmiljöer utan att kompromissa med ljusstyrkan.
  • Enkel installation: Anslutning till en standard 230V strömförsörjning gör installationen enkel och problemfri, även för dem utan teknisk erfarenhet.
  • Elegant vit färg: Den vita finishen på Noctis Lux Projector integreras perfekt i alla miljöer och ger en modern touch.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall

kr 56,00

inkl. moms.

I lager.


Detaljerad beskrivning:

Effekt: NOCTIS LUX 3 STRÅLKASTARE har en effekt på 10W, vilket ger tillräckligt med ljus för att lysa upp olika utrymmen.

Anslutning: Produkten ska anslutas till en vanlig 230V eluttag, vilket gör den praktisk och enkel att använda.

Ljusstyrka och spridning: Den har en ljusstyrka på 1000 lm och en bred spridning på 100 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset för optimal belysning.

Färg på ljuset: Du kan välja mellan tre olika färger - Varmvit (3000K), Neutralvit (4000K) och Kallvit (6000K) beroende på dina preferenser och behov.

Dimensioner: Produkten har dimensionerna 90 x 27 x 75 mm, vilket gör den kompakt och enkel att placera i olika miljöer.

IP65-klassificering: Med en IP65-klassificering kan denna strålkastare användas utomhus och tål vattenstänk och regn, vilket gör den idealisk för användning både inomhus och utomhus.

Integrerad ljuskälla: Den har en integrerad ljuskälla som är energieffektiv och ger en jämn och pålitlig ljusstyrka.

NOCTIS LUX 3 STRÅLKASTARE 10W 230V IP65 90x75x27mm VIT är en mångsidig och tillförlitlig strålkastare som passar för olika belysningsbehov. Med dess olika färgalternativ, kompakta design och tålighet mot väderförhållanden är den ett utmärkt val för belysning både inomhus och utomhus.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
Ljusstyrka1000 lumens
Spridning100 grader
RA>= 70
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd27 mm.
Bredd90 mm.
Djup75 mm.
MaterialALUMINIUM, GLASS
Effekt och spänning
Effekt10W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy