Noctis Lux Strålkastare 20W
230V, IP65, 120x90x27mm, svart

Spectrum Spectrum

New product

Noctis Lux Strålkastare 20W - 230V, IP65, 120x90x27mm, svart Spectrum Expandera

Noctis Lux Strålkastare 20W är den ideala lösningen för kraftig belysning, oavsett väderförhållanden. Perfekt för både privata trädgårdar och kommersiella områden, denna strålkastare kombinerar styrka och hållbarhet i en elegant design.

  • Effektiv belysning: Med en effekt på 20W levererar Noctis Lux en kraftfull belysning.
  • Vattentät och Hållbar: Med en IP65-certifiering är strålkastaren skyddad mot vatten och damm, vilket gör den idealisk för utomhusbruk under alla väderförhållanden.
  • Energibesparande: Trots dess höga ljusstyrka är strålkastaren energibesparande, vilket minskar dina elkostnader.
  • Kompakt Design: Med dimensioner på endast 120x90x27mm är den lätt att installera på alla slags ytor utan att vara i vägen.
  • Elegant och Diskret: Den svarta färgen och slanka profilen säkerställer att strålkastaren smälter in diskret i sin omgivning.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall

kr 87,00

inkl. moms.

I lager.


Noctis Lux Strålkastare 20W

Upplev kraftfull belysning i ett kompakt format med denna strålkastare. Denna energieffektiva belysningslösning är perfekt för både hem och arbetsplatser. Tack vare dess robusta design och imponerande ljusstyrka, blir den ett oumbärligt installationsval för det moderna utomhusmiljön.

  • Effekt: 20W
  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: 2050 lm
  • Spridning: 100 grader för jämn ljusfördelning
  • Färgval: Varmvit (3000K), Neutralvit (4000K), Kallvit (6000K)
  • Mått: 120 x 90 x 27 mm
  • IP-klass: IP65 - vattentålig och lämplig för utomhusbruk

Variation av Ljusstyrka

Denna strålkastare ger flexibilitet med tre olika ljusfärger:

  • Varmvit (3000K): Idealiskt för att skapa en avkopplande och mysig atmosfär i bostadsutrymmen.
  • Neutralvit (4000K): Perfekt för arbetsmiljöer med sitt balanserade ljus utan dominerande färgtoner.
  • Kallvit (6000K): Lämplig för specifika användningsområden som lackering och akvariebelysning, populärt för den klara och fräscha belysning det genererar.

Design och Konstruktion

Kompakt formfaktor på endast 120 x 90 x 27 mm gör denna strålkastare lätt att installera i trånga utrymmen utan att kompromissa med prestandan. Med sin IP65-klassning är den utrustad för att motstå vattenstänk och regn, vilket innebär att den är idealisk för användning utomhus i olika klimatförhållanden.

Funktionalitet och Användningsområden

Noctis Lux Strålkastaren är framtagen för att erbjuda en omfattande och pålitlig belysningslösning. Den breda ljusspridningen på 100 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt över stora ytor. Den är utmärkt för både säkerhets- och dekorationsbelysning, och passar perfekt för belysning av trädgårdar, uppfarter eller arbetsplatser där stark och tydlig belysning krävs.

Med en integrerad ljuskälla minskar behovet av underhåll och säkerställer långvarig prestanda i både privata och kommersiella miljöer. Välj Noctis Lux för en modern, effektiv och stilren belysningslösning.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
Ljusstyrka2050 lumens
Spridning100 grader
RA>= 70
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd27 mm.
Bredd120 mm.
Djup90 mm.
MaterialALUMINIUM, GLASS
Effekt och spänning
Effekt20W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy