Noctis Lux Strålkastare 30W
230V, IP65, 150x110x27mm, Svart

Spectrum Spectrum

New product

Noctis Lux Strålkastare 30W - 230V, IP65, 150x110x27mm, Svart Spectrum Expandera

Noctis Lux Strålkastare 30W är den idealiska belysningslösningen för utomhusområden som kräver pålitlig och energieffektiv belysning i en slank och stilfull design.

  • Effektiv belysning: Med en effekt på 30W levererar Noctis Lux en kraftfull belysning.
  • Hög IP65-klassificering: Med en IP65-klassificering är lampan damm- och vattentät, vilket gör den perfekt för utomhusbruk i alla väderförhållanden.
  • Energibesparande: Den energieffektiva 230V strömkällan säkerställer låg energiförbrukning och reducerade elräkningar utan att kompromissa med ljuskvaliteten.
  • Elegant design: Med dimensionerna 150x110x27mm och en stilfull svart finish passar denna lampa diskret in i varje utomhusinredning.
  • Enkel installation: Den kompakta storleken och b

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall

kr 110,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och Mångsidig Belysningslösning

Upptäck kraften och flexibiliteten hos Noctis Lux Strålkastare. Med en effekt på 30W och direkt anslutning till 230V är denna strålkastare designad för att ge dig optimal belysning varhelst du behöver det. Den erbjuder en imponerande ljusstyrka på 2900 lm och en bred spridningsvinkel på 100 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Valfrihet med Tre Ljusa Färgalternativ

Välj mellan tre olika ljusfärger beroende på ditt behov:

  • Varmvit (3000K) - Skapar en avkopplande och inbjudande atmosfär. Perfekt för utrymmen där du vill ha ett varmt och mysigt ljus.
  • Neutralvit (4000K) - För ett naturligt och klart ljus, idealiskt för arbetsmiljöer och platser där det är viktigt att belysningen inte påverkar färguppfattningen.
  • Kallvit (6000K) - För ett svalt, blåaktigt ljus, lämpligt för specifika ändamål såsom lackering, akvarier och unik dekoration.

Robust och Praktisk Design

Noctis Lux Strålkastare mäter endast 150 x 110 x 27 mm, vilket gör den kompakt och lätt att installera i olika miljöer. Trots sin kompakta storlek behåller den en hög funktionalitet med en integrerad ljuskälla.

Strålkastarens IP65-klassificering garanterar att den kan användas utomhus, med stark motståndskraft mot både vattenstänk och regn. Den robusta svarta färgen erbjuder ett tidlöst och stilrent utseende som passar i de flesta omgivningar.

Oavsett om du behöver belysa en trädgård, arbetsplats eller speciella installationsområden, är denna strålkastare ett utmärkt val för både privata och kommersiella tillämpningar.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
Ljusstyrka2900 lumens
Spridning100 grader
RA>= 70
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd110 mm.
Bredd150 mm.
Djup27 mm.
MaterialALUMINIUM, GLASS
Effekt och spänning
Effekt30W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy