Pink 10W/m LED-strip
5m, 120 LED pr. meter, 24V, IP65

New product

Pink 10W/m LED-strip - 5m, 120 LED pr. meter, 24V, IP65 Expandera

Skapa en stämningsfull belysning med denna pink 10W/m LED-strip på 5 meter, som har en klarare färg än RGB.

Produkten är designad för att skäras var 5:e cm, så att du kan anpassa den exakt efter dina behov.

  • Kan skäras var 5:e cm för enkel justering
  • Ljusare färg än traditionella RGB LED-remsor
  • Driftspänning på 24V för effektiv och säker användning

Pris för 5 meter.
Superkvalitets LED-strip.

Listen är IP65 stänksäker på framsidan.

LED-strip lyser i vald färg. (inte RGB)
Det finns tejp på baksidan av strip så att den enkelt kan fästas på horisontella ytor. Limmet bör kompletteras om strip ska användas på porösa, ojämna eller suboptimala ytor. Om strip ska hänga upp och ner och lysa ner så ska limmet också kompletteras.

Använder 24V - Strömförsörjning köps separat.
LED-strip kan dimras.

Mer detaljer

  • Rosa

kr 251,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

10W/m LED-strip i rosa färg är en fantastisk ljuslösning för att skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem eller trädgård. Med en ljusstyrka på 10W per meter ger denna LED-strip ett härligt och jämnt ljus som passar perfekt för dekorativa ändamål.

Enkel anslutning till 24V gör det smidigt att installera och använda denna LED-strip. Du kan enkelt koppla in den i en lämplig strömkälla för att njuta av det vackra ljuset den ger ifrån sig.

Med 120 LED-lampor per meter ger denna LED-strip en imponerande ljusstyrka och spridning. Den breda spridningen på 120 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt och effektivt för att lysa upp rummet eller trädgården.

Möjlighet att dimma ljuset gör det möjligt att skapa olika stämningar och anpassa belysningen efter dina behov eller preferenser. Du kan enkelt justera ljusstyrkan för att skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle.

Med dimensioner på 8 x 3 mm är denna LED-strip kompakt och lätt att installera på olika platser. Du kan enkelt fästa den med hjälp av den självhäftande baksidan eller använda monteringsklämmor för extra stabilitet.

Med IP65-klassning är denna LED-strip lämplig för användning utomhus. Den tål vattenstänk och regn, vilket gör den perfekt för att skapa en härlig belysning på altanen, i trädgården eller på andra utomhusplatser.

Skapa en magisk atmosfär med denna rosa LED-strip och njut av det vackra ljuset den ger ifrån sig. Perfekt för att skapa stämningsfull belysning både inomhus och utomhus!

Ljus
KulörRose
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Spridning120 grader
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
SockelLED Strip
Höjd3 mm.
Bredd8 mm.
Effekt och spänning
Effekt10W
Spänning24V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy