60W strömförsörjning
24V DC, 2,5A, flimmerfri, IP67

21969-0

New product

60W strömförsörjning - 24V DC, 2,5A, flimmerfri, IP67 Expandera

Den nya 60W strömförsörjningen 24V DC - 2,5A levererar pålitlig ström utan flimmer och är perfekt för både inomhus- och utomhusbruk tack vare sin IP67-certifiering.

  • Vattentät IP67: Idealisk för utomhusinstallationer och miljöer med hög luftfuktighet.
  • Flimmerfri: Säkerställer ett stabilt och behagligt ljus utan flimmer, vilket skyddar ögonen och förbättrar upplevelsen.
  • Hög effektivitet: 60W utgång med 24V DC och 2,5A, vilket ger pålitlig och effektiv strömförsörjning.
  • Robust design: Byggd för att motstå extrema förhållanden och säkerställa långvarig prestanda.

Skyddad mot kortslutning och överbelastning.


Perfekt för 24V LED-lampor, spots och strips.

Strömförsörjningen har utvecklats för användning med LED, för annan användning kan funktionaliteten inte garanteras.

Mer detaljer

kr 308,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna strömförsörjning är idealisk för LED belysning med dess effekt på 60W. Den är designad för att anslutas till 230V och levererar en stabil ström på 24V DC och 2,5A. Med en kompakt design på 155 x 32,5 x 63 mm är den lätt att installera och passar perfekt för olika LED ljussättningar.

Flicker-free ljus: Denna strömförsörjning är speciellt utformad för att ge en flimmerfri ljusupplevelse. Detta gör den lämplig för användare som är känsliga för flimrande ljus, såsom djur och människor, samt för foto- och videoinspelningar där en jämn belysning är avgörande för bra resultat.

Vattentålig: Med en IP67 klassificering är denna strömförsörjning vattentät och kan användas utomhus eller i fuktiga miljöer. Den är konstruerad för att klara av att vara exponerad för regn och fukt, men bör inte utsättas för att ligga under vatten i längre tid.

Denna strömförsörjning är en pålitlig och effektiv lösning för att driva din LED belysning med en stabil och jämn ström. Den är enkel att montera och använda, vilket gör den till ett utmärkt val för olika belysningsbehov.

Ljus
DimbarNej
Dimensioner
Höjd32,5 mm.
Bredd155 mm.
Djup63 mm.
Effekt och spänning
Effekt60W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy