400W strömförsörjning
24V DC, 16,6A, flimmerfri, IP20

21973-0

New product

400W strömförsörjning - 24V DC, 16,6A, flimmerfri, IP20 Expandera

Upplev den kraftfulla och pålitliga 400W strömförsörjningen 24V DC - 16,6A, som säkerställer en jämn och stabil strömförsörjning för dina enheter.

  • Flimmerfri teknik: Njut av en konstant och stabil strömförsörjning utan flimmer, vilket skyddar dina enheter och förbättrar användarupplevelsen.
  • Hög prestanda: Med en effekt på 400W och en utström på 16,6A får du tillräckligt med ström för även de mest krävande uppgifterna.
  • IP20-klassificering: Designad för inomhusbruk, där säkerhet och tillförlitlighet är av största vikt.
  • Säkerhet och tillförlitlighet: Inbyggt skydd mot överbelastning, kortslutning och överhettning säkerställer lång livslängd och stabil drift.

Perfekt för 24V LED-lampor, spots och strips.

Strömförsörjningen har utvecklats för användning med LED, för annan användning kan funktionaliteten inte garanteras.

    Mer detaljer

    kr 550,00

    inkl. moms.

    I lager.


    Effektiv Strömförsörjning för LED-belysning

    Denna högpresterande strömförsörjning ger en effekt400W och är idealisk för att driva LED-belysning med stabilitet och precision. Med en utspänning på 24V DC och en strömstyrka på 16,6A säkerställer den en tillförlitlig energikälla för dina installationsbehov.

    Flimmerfri Teknik

    Designad med hänsyn till känsliga användare, erbjuder denna strömförsörjning flimmerfritt ljus. Detta gör den särskilt lämplig för miljöer där djur eller människor kan påverkas av flimrande ljus. Dessutom är den idealisk för professionell foto- och videografi, där stabil ljuskvalitet är av yttersta vikt.

    Enkel Installation och Användning

    Strömförsörjningen kräver en 230V anslutning och är designad för att leverera optimal prestanda till dina LED-enheter. Dess icke-vattentäta specifikation, med en klassificering på IP20, gör den lämplig för inomhusbruk, där den kan integreras med olika belysningslösningar.

    Kompakt och Diskret Design

    Med dimensioner på 60 x 28 x 225 mm, är denna modul lätt att installera i olika miljöer utan att upptäcka överdriven plats. Den kompakta designen bidrar till en diskret integration i både professionella och bostadsapplikationer.

    Egenskaper och Fördelar

    • Effekt: 400W - säkerställer tillräcklig strömförsörjning för olika LED-applikationer.
    • Utspänning: 24V DC - anpassad för LED-belysningsanvändning.
    • Flimmerfri: perfekt för känsliga miljöer och professionella ljussättningar.
    • IP20-klassad: designad främst för inomhusbruk.
    • Kompakt storlek: 60 x 28 x 225 mm - möjliggör enkel installation i trånga utrymmen.
    Ljus
    DimbarNej
    Dimensioner
    Höjd28 mm.
    Bredd60 mm.
    Djup225 mm.
    Effekt och spänning
    Effekt400W
    Spänning230V
    Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy