V-Tac 12W LED sensorarmatur, CCT
Samsung LED chip, PIR sensor, IP20 inomhus, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED sensorarmatur, CCT - Samsung LED chip, PIR sensor, IP20 inomhus, 230V, inkl. ljuskälla samsung Expandera

12W CCT lampa med inbyggd PIR-sensor.

Sensorräckvidd: Upp till 6m och 360 graders vinkel.

Tändtid: Justerbar 10 sek. till 3 min.
Justerbart ljus för att den ska tändas: 3-2000lux.

Ledningar kopplas enkelt till skruvklämmor i lampan.

Det går att växla mellan varm, neutral och kall vit via inställningen på lampan.

Mer detaljer

  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Inte dimbar

kr 404,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och mångsidig belysningslösning för inomhusbruk

Upptäck en förstklassig belysningslösning som kombinerar funktionalitet och estetik. Denna 12W LED sensorarmatur är utformad för att ersätta traditionella 60W-lampor och erbjuder en betydande energibesparing.

Kraftfull och jämn ljusfördelning

Med en ljusstyrka på 900 lumen och en bred ljusspridning på 120 grader, är denna armatur idealisk för att säkerställa en jämn och behaglig belysning i rummet. Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar ett naturligt och vackert ljus som framhäver färger på ett genuint sätt, vilket uppfyller de flesta ljusbehov.

Pålitlig teknologi och lång hållbarhet

Armaturen är utrustad med högkvalitativa Samsung LED-chip och levereras med en 5 års fabriksgaranti, vilket ger dig trygghet och säkerhet i ditt köp. Med en spänning på 230V, är installation och anslutning både enkel och bekväm.

Flexibla färgtemperaturalternativ

För att passa olika belysningspreferenser och miljöer, finns armaturen tillgänglig i tre olika färgtemperaturer: 3000K för ett varmt och inbjudande ljus, 4000K för ett neutralt och balanserat ljus, samt 6000K för ett kallt och uppiggande ljus.

Praktiska dimensioner och enkel installation

Med dimensioner på 60 x Ø290 mm, är sensornarmaturen enkel att installera och fungerar bra i olika inomhusmiljöer. Den integrerade ljuskällan säkerställer en smidig och problemfri upplevelse.

Designad för inomhusbruk

Med en IP20-klassning är denna armatur ej vattentät och är därför bäst lämpad för inomhusbruk, där den kan tillföra både stil och funktion till vilket rum som helst.

  • Ersätter: 60W traditionella lampor
  • Ljusstyrka: 900 lm
  • Spridning: 120 grader
  • RA-värde: 80-85
  • Samsung LED-chip
  • 5 års fabriksgaranti
  • Färgtemperatur: 3000K / 4000K / 6000K
  • Dimensioner: 60 x Ø290 mm
  • IP-klass: IP20

Sammanfattningsvis erbjuder denna sensorarmatur en perfekt kombination av praktiska funktioner och pålitlig prestanda, vilket gör den till ett utmärkt val för flexibla och moderna belysningsbehov inomhus.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
KulörRGB + CCT (Varm till Kall Vit)
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka900 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd60 mm.
Diameter290 mm.
MaterialPVC lamineret aluminium
Effekt och spänning
Effekt12W
Ersätt60W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 110-240V,50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


V-Tac - garant för kvalitet

V-Tac strävar efter att vara bland de ledande inom utveckling och spridning av energieffektiva produkter. Inom LED är V-Tac den 3:e största LED-producenten i Europa.

V-Tac har rykte om sig att vara ett av de mest pålitliga märkena på marknaden. De erbjuder LED-produkter av utmärkt kvalitet. Förutom LED-produkter omfattar deras sortiment energibesparande produkter som solceller och värmepumpar.
V-Tac är ett europeiskt företag med huvudkontor i London.

Officiell distributör
Vi är den officiella distributören i Norden. Därför köper du direkt från "källan" när du köper en V-Tac-produkt hos oss - det säkerställer snabb och bra service i alla avseenden. 

Europas 3:e största LED-producent
Förutom att vara spridd i Skandinavien har V-Tac vunnit stort insteg i Sydeuropa. Bland annat länder som Italien, Frankrike och Spanien har anammat V-Tac. V-Tac är närvarande i över 70 länder, vilket säkerställer dem en position som Europas 3:e största LED-producent.

Samsung-partner

V-Tac ingick i början av 2018 ett samarbete/partnerskap med Samsung. Avtalet säkerställer att V-Tac är bland de bästa när det gäller säkerhet, kvalitet och pålitlighet för LED-produkter som säljs direkt till konsumenterna.
Samsung levererar LED-chips och komponenter till V-Tac Pro-serien.

5 års fabriksgaranti
Serien av V-Tac-produkter med Samsung LED-chip har en extra hög energieffektivitet - V-Tac har stort förtroende för denna serie. Som ett bevis på deras tillit till produktserien, erbjuder de upp till 5 års fabriksgaranti på sina produkter med Samsung LED-chips.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy