V-Tac rund 36W LED taklampa, CCT
3 ljusfärger, Ø48cm, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac rund 36W LED taklampa, CCT - 3 ljusfärger, Ø48cm, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

Snygg vit LED-taklampa

Monteras enkelt i taket.

Hög spridning vilket säkerställer en fin belysning i hela rummet.

Lampan kan ställas in så att den lyser i varmt, neutralt eller kallvitt ljus. Denna ställs enkelt in på baksidan av lampan.


Videopresentation:

Mer detaljer

  • 3-i-1
  • Inte dimbar

kr 496,00

inkl. moms.

I lager.


Allsidig och Modern LED Taklampa för Ditt Hem

Denna eleganta och mångsidiga V-Tac rund 36W LED taklampa är det perfekta valet för alla hem som söker en kombination av stil och funktionalitet. Med sin minimalistiska design och avancerade teknik anpassar den sig smidigt till olika inredningsstilar, samtidigt som den erbjuder förstklassig belysning.

Tekniska Specifikationer

  • Effekt: 36W
  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: 2160 lumen
  • Spridningsvinkel: 120 grader
  • Dimensioner: 65 x Ø480 mm
  • Skyddsklass: IP20
  • Ljuskälla: Integrerad

Funktioner

Denna taklampa erbjuder en jämn och effektiv ljusfördelning tack vare sin breda spridningsvinkel på 120 grader. Oavsett om den installeras i vardagsrummet, köket eller sovrummet, säkerställer den optimala ljusnivåer för alla aktiviteter.

Flexibilitet i Ljusdesign

Med CCT-teknik kan du enkelt växla mellan tre olika ljusfärger för att skapa den perfekta atmosfären. Välj mellan varmt, neutralt eller kallt ljus för att matcha stämningen eller behovet i rummet. Detta gör lampan idealisk för såväl avslappnade kvällar som intensiva arbetsuppgifter.

Enkel Installation och Underhåll

Den integrerade ljuskällan gör installationen enkel och problemfri. Koppla snabbt och enkelt till ett standard 230V uttag. Dessutom garanterar den långa livslängden på LED-tekniken att du inte behöver byta ljuskälla lika ofta, vilket sparar både tid och pengar.

Notera

Observera att denna lampa har ett IP20-klassificering, vilket innebär att den är designad för användning i torra rum och bör inte utsättas för fukt eller vatten.

Med en elegant design och anpassningsbara ljusinställningar blir denna V-Tac rund 36W LED taklampa snabbt en favorit hos dem som inte bara vill belysa sitt hem, utan också förhöja dess inredning. Den kombinerar hög prestanda med stilren estetik för att passa dina belysningsbehov perfekt.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Ies
- CE RoHS-certifikat
- CE LVD-certifikat
- CE EMC-certifikat

Ljus
Kulör3 i 1
DimbarNej
Ljusstyrka2160 lumens
Spridning120 grader
Dimensioner
Höjd65 mm.
Diameter480 mm.
Effekt och spänning
Effekt36W
Spänning230V
SpänningsintervallAC:175-265V, 50/60Hz
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
IesVisa dokumentet
CE RoHS-certifikatVisa dokumentet
CE LVD-certifikatVisa dokumentet
CE EMC-certifikatVisa dokumentet


V-Tac - garant för kvalitet

V-Tac strävar efter att vara bland de ledande inom utveckling och spridning av energieffektiva produkter. Inom LED är V-Tac den 3:e största LED-producenten i Europa.

V-Tac har rykte om sig att vara ett av de mest pålitliga märkena på marknaden. De erbjuder LED-produkter av utmärkt kvalitet. Förutom LED-produkter omfattar deras sortiment energibesparande produkter som solceller och värmepumpar.
V-Tac är ett europeiskt företag med huvudkontor i London.

Officiell distributör
Vi är den officiella distributören i Norden. Därför köper du direkt från "källan" när du köper en V-Tac-produkt hos oss - det säkerställer snabb och bra service i alla avseenden. 

Europas 3:e största LED-producent
Förutom att vara spridd i Skandinavien har V-Tac vunnit stort insteg i Sydeuropa. Bland annat länder som Italien, Frankrike och Spanien har anammat V-Tac. V-Tac är närvarande i över 70 länder, vilket säkerställer dem en position som Europas 3:e största LED-producent.

Samsung-partner

V-Tac ingick i början av 2018 ett samarbete/partnerskap med Samsung. Avtalet säkerställer att V-Tac är bland de bästa när det gäller säkerhet, kvalitet och pålitlighet för LED-produkter som säljs direkt till konsumenterna.
Samsung levererar LED-chips och komponenter till V-Tac Pro-serien.

5 års fabriksgaranti
Serien av V-Tac-produkter med Samsung LED-chip har en extra hög energieffektivitet - V-Tac har stort förtroende för denna serie. Som ett bevis på deras tillit till produktserien, erbjuder de upp till 5 års fabriksgaranti på sina produkter med Samsung LED-chips.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy