V-Tac rund 18W LED taklampa, CCT
3 ljusfärger, Ø31cm, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac rund 18W LED taklampa, CCT - 3 ljusfärger, Ø31cm, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

Stor fin vit LED-taklampa.

Monteras enkelt i taket.

Hög spridning vilket säkerställer en fin belysning i hela rummet.

Lampan kan ställas in så att den lyser i varmt, neutralt eller kallvitt ljus. 

Detta ställs enkelt in på baksidan av lampan.


Videopresentation:

Mer detaljer

  • 3-i-1
  • Inte dimbar

kr 267,00

inkl. moms.

I lager.


Elegant och Funktionell LED Taklampa

Uppgradera ditt hem eller kontor med denna V-Tac rund 18W LED taklampa, designad för att ge både stilfull belysning och effektiv energianvändning. Denna mångsidiga lampa passar utmärkt i en mängd olika utrymmen och kan enkelt anpassas efter dina belysningsbehov.

Flexibel Ljusstyrka

Med inbyggd funktion för 3 olika ljusfärger kan du förändra atmosfären i rummet med ett enkelt knapptryck. Denna möjlighet gör lampan idealisk för varierande situationer, vare sig du behöver skarpt arbetsljus eller en mjukare belysning för avkoppling.

Toppmodern Teknologi

Tack vare en effekt på 18W, kombinerat med en ljusstyrka på 1800 lumen och en bred spridningsvinkel på 120 grader, ger denna lampa ett jämnt och brett ljusflöde. Den säkerställer fullgod belysning i rummet utan skuggor eller mörka hörn.

Hög Ljuskvalitet

Lampans RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Detta innebär bättre färgåtergivning för ett mer levande och trevligt inomhusklimat, oavsett om det handlar om bostadsutrymmen eller arbetsplatser.

Design och Dimensioner

Med dimensioner på 55 x Ø310 mm har lampan en stilren och diskret design som enkelt smälter in i alla miljöer. Den är både modern och funktionell, vilket gör den till ett utmärkt val för olika interiörstilar.

Enkel Installation

Taklampan ansluts direkt till ett 230V uttag. Den levereras med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för extra installation av lampor. Bytet mellan ljusfärger sköts smidigt med en hurtigt åtkomlig switch.

Begränsningar och Skydd

Observera att denna lampa har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät. Därför bör den användas i torra, fuktskyddade utrymmen för att säkerställa långvarigt och tryggt bruk.

  • Effekt: 18W
  • Spänning: 230V
  • Ljusstyrka: 1800 lm
  • Spridningsvinkel: 120 grader
  • RA-värde: 80-85
  • Dimensioner: 55 x Ø310 mm
  • IP-klassificering: IP20

Denna V-Tac rund LED taklampa är det perfekta valet för dem som söker en mångsidig och effektiv belysningslösning. Med dess höga ljuskvalitet och anpassningsbara ljusfärger, är denna produkt en oumbärlig del av ditt moderna hem eller arbetsplats.


Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- Ies
- CE RoHS-certifikat
- CE LVD-certifikat
- CE EMC-certifikat

Ljus
Kulör3 i 1
DimbarNej
Ljusstyrka1800 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd55 mm.
Diameter310 mm.
Effekt och spänning
Effekt18W
Spänning230V
SpänningsintervallAC:175-265V, 50/60Hz
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
InstruktionsmanualVisa dokumentet
IesVisa dokumentet
CE RoHS-certifikatVisa dokumentet
CE LVD-certifikatVisa dokumentet
CE EMC-certifikatVisa dokumentet


V-Tac - garant för kvalitet

V-Tac strävar efter att vara bland de ledande inom utveckling och spridning av energieffektiva produkter. Inom LED är V-Tac den 3:e största LED-producenten i Europa.

V-Tac har rykte om sig att vara ett av de mest pålitliga märkena på marknaden. De erbjuder LED-produkter av utmärkt kvalitet. Förutom LED-produkter omfattar deras sortiment energibesparande produkter som solceller och värmepumpar.
V-Tac är ett europeiskt företag med huvudkontor i London.

Officiell distributör
Vi är den officiella distributören i Norden. Därför köper du direkt från "källan" när du köper en V-Tac-produkt hos oss - det säkerställer snabb och bra service i alla avseenden. 

Europas 3:e största LED-producent
Förutom att vara spridd i Skandinavien har V-Tac vunnit stort insteg i Sydeuropa. Bland annat länder som Italien, Frankrike och Spanien har anammat V-Tac. V-Tac är närvarande i över 70 länder, vilket säkerställer dem en position som Europas 3:e största LED-producent.

Samsung-partner

V-Tac ingick i början av 2018 ett samarbete/partnerskap med Samsung. Avtalet säkerställer att V-Tac är bland de bästa när det gäller säkerhet, kvalitet och pålitlighet för LED-produkter som säljs direkt till konsumenterna.
Samsung levererar LED-chips och komponenter till V-Tac Pro-serien.

5 års fabriksgaranti
Serien av V-Tac-produkter med Samsung LED-chip har en extra hög energieffektivitet - V-Tac har stort förtroende för denna serie. Som ett bevis på deras tillit till produktserien, erbjuder de upp till 5 års fabriksgaranti på sina produkter med Samsung LED-chips.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy