V-Tac 40W LED hängande takarmatur
120cm, 230V, inkl. ljuskälla, UGR 19, justerbar kulör

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 40W LED hängande takarmatur - 120cm, 230V, inkl. ljuskälla, UGR 19, justerbar kulör samsung Expandera

Riktigt snygg och stilren aksarmatur i svart aluminium med inbyggd LED.
Perfekt för kontor och andra ställen där ett modernt ljus önskas.
Bländar inte då lampan har UGR <19.
Du kan välja mellan varmt, neutralt och kallt ljus på lampan.
Flera kan kopplas i förlängning av varandra.

Mer detaljer

  • 3-i-1
  • Inte dimbar
  • Svart

kr 1.690,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och pålitlig belysning med V-Tac 40W LED hängande takarmatur

V-Tac 40W LED hängande takarmatur är den perfekta lösningen för att skapa en jämn och effektiv belysning i ditt hem eller arbetsplats. Med en effekt på 40W och en ljusstyrka på 2500 lm kan denna armatur möta dina behov av både belysning och energieffektivitet.

Den breda spridningen på 120 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket ger en behaglig och väl upplyst miljö. Med Samsung LED-chip av hög kvalitet och en livslängd på upp till 30.000 timmar kan du lita på att denna armatur kommer att lysa upp ditt utrymme under lång tid utan att tappa i ljusstyrka.

Integrerad ljuskälla gör installationen enkel och bekväm. Du behöver inte oroa dig för att köpa separata ljuskällor, allt du behöver ingår i denna armatur. Dessutom kommer den med en 5 års fabriksgaranti för din extra trygghet.

Denna armatur är justerbar i kulören och finns i tre olika färgtemperaturer: 3000K, 4000K och 6400K. Du kan anpassa belysningen efter dina preferenser och skapa den atmosfär du önskar i rummet.

Med sina dimensioner på 1200 x 65 x 50 mm är denna armatur lätt att installera och passar perfekt för upphängning i taket. Den ska anslutas till 230V för en pålitlig och stabil drift.

Sammantaget är V-Tac 40W LED hängande takarmatur en professionell och pålitlig lösning för din belysningsbehov. Med högkvalitativa LED-chip, lång livslängd och en jämn ljusfördelning är denna armatur ett utmärkt val för både privat och kommersiell användning.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Kulör3 i 1
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6400K
DimbarNej
Ljusstyrka2500 lumens
Spridning120 grader
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
Höjd65 mm.
Bredd1200 mm.
Djup50 mm.
MaterialAluminium
Effekt och spänning
Effekt40W
Spänning230V
SpänningsintervallAC:200-240V, 50Hz
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


V-Tac - garant för kvalitet

V-Tac strävar efter att vara bland de ledande inom utveckling och spridning av energieffektiva produkter. Inom LED är V-Tac den 3:e största LED-producenten i Europa.

V-Tac har rykte om sig att vara ett av de mest pålitliga märkena på marknaden. De erbjuder LED-produkter av utmärkt kvalitet. Förutom LED-produkter omfattar deras sortiment energibesparande produkter som solceller och värmepumpar.
V-Tac är ett europeiskt företag med huvudkontor i London.

Officiell distributör
Vi är den officiella distributören i Norden. Därför köper du direkt från "källan" när du köper en V-Tac-produkt hos oss - det säkerställer snabb och bra service i alla avseenden. 

Europas 3:e största LED-producent
Förutom att vara spridd i Skandinavien har V-Tac vunnit stort insteg i Sydeuropa. Bland annat länder som Italien, Frankrike och Spanien har anammat V-Tac. V-Tac är närvarande i över 70 länder, vilket säkerställer dem en position som Europas 3:e största LED-producent.

Samsung-partner

V-Tac ingick i början av 2018 ett samarbete/partnerskap med Samsung. Avtalet säkerställer att V-Tac är bland de bästa när det gäller säkerhet, kvalitet och pålitlighet för LED-produkter som säljs direkt till konsumenterna.
Samsung levererar LED-chips och komponenter till V-Tac Pro-serien.

5 års fabriksgaranti
Serien av V-Tac-produkter med Samsung LED-chip har en extra hög energieffektivitet - V-Tac har stort förtroende för denna serie. Som ett bevis på deras tillit till produktserien, erbjuder de upp till 5 års fabriksgaranti på sina produkter med Samsung LED-chips.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy